satanicus1991 Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 wiesz co? wchodze do tematu po raz siodmy i dopiera zauwazylem merlina, chyba ze mnie wzrok myli... rozumiesz co mam na mysli piszac to?
KacperSpala Napisano 24 Październik 2006 Autor Napisano 24 Październik 2006 To pewnie dla tego, że temat nazywa sie Chatka Merlina a nie Merlin i jego chatka. Rozumiesz co mam na mysli pisząc to ?
Ania Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 sam napisałeś, że w wersji "dla tych co mają za ciemne monitory" zrobiło się mleko, nieciekawie to wygląda, trzeba by jakoś inaczej skonfigurować światła w scenie. w innych wersjach jest stanowczo za ciemno. myślę że jak prawie każdy ci pisze że jest za ciemno to być może jednak jest w tym trochę racji?
Master Kiełbaster Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 Doświetl trochę tą scenę a nie rozjaśniaj całości obrazka w photoshopie :*
satanicus1991 Napisano 25 Październik 2006 Napisano 25 Październik 2006 To pewnie dla tego, że temat nazywa sie Chatka Merlina Temat nazywa sie "Domek Merlina" a nie "Chatka Merlina"... ale to taki joke. Ja rozumiem, ze najwazniesjsze jest tutaj otoczenie; co nie zmienia faktu, ze postac Merlina zauwazylem dopiero za trzecim czy czwartem razem ogladania rendera. Nie mowie tego zeby cie urazic, staram sie ci uswiadomic, ze trudno jest rozroznic elementy sceny :(
Rekomendowane odpowiedzi