Jim mee Napisano 13 Sierpień 2006 Napisano 13 Sierpień 2006 " To nie prawda, że Buszh nie lubi H*P Koli " Witam All. Postanowiłem przyłączyć się po raz pierwszy do bitwy. Wszystkim życze równej walki i samych dogrywek przy rozstrzyganiu kto ma wygrać. Jako że mit o Bushu i Coli został już rozstzrzygnięty przez 2polskich agentów i taksówkarza, ja sięgnę po inspirację do bardziej wypasionych źródeł. Od przeczytania tematu bitwy , rysuje mi się w głowie scenka z Mitu o minotaurze- człowieku z głową byka - zamkniętego w labiryncie przez supercieślę Dedala. Resztę zdradze jak wrócę od Rodziców do kompika :) i jakoś spróbóję zaskoczyć i Was i samego siebie efektem końcowym (jako non advanced max user) Do pracy Rodacy ;) po te szklane domy ! Kuba.
arcade Napisano 13 Sierpień 2006 Napisano 13 Sierpień 2006 hehe - zupełnie nie rozumiem jak ma wyglądać ta scenka :) ale jest zupełnie od czapy - za to plus odemnie :)
Leru Napisano 13 Sierpień 2006 Napisano 13 Sierpień 2006 Jim mee -> witam w Bitwie, powodzenia życzę i proszę o zmianę tematu ;) Już chciałem Cię usunąć :P
Jim mee Napisano 13 Sierpień 2006 Autor Napisano 13 Sierpień 2006 Leru , ani nie było kryptoreklamy , ani nie było nazwisk :] ... eeeh te regoolaminy : ). Już zmieniam szefie ! : )
Jim mee Napisano 18 Sierpień 2006 Autor Napisano 18 Sierpień 2006 no no no ... nieżle sobie wszyscy radza ... mnie też idzie nie najgorzej ;] lol . jest masakra .. :O / :( nic ku%^* nie robię . Ale za to trzymym kciuki za Was. Jak już je puszczę to może mi lepiej pójdzie :] muhihiih , tymczasem życzę pysznego weekendu to all :D. Jim.
Kris_R Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 No to jak to jest..? Mi opowiedziałeś właściwie ze szczegółami jak ma wyglądać cała pracka ... a tu pustkami wieje :) Może jakiś szkic chociaż na osłodę wątku? Trzymam kciuki.
Rekomendowane odpowiedzi