Jim mee Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 " To nie prawda, że Buszh nie lubi H*P Koli " Witam All. Postanowiłem przyłączyć się po raz pierwszy do bitwy. Wszystkim życze równej walki i samych dogrywek przy rozstrzyganiu kto ma wygrać. Jako że mit o Bushu i Coli został już rozstzrzygnięty przez 2polskich agentów i taksówkarza, ja sięgnę po inspirację do bardziej wypasionych źródeł. Od przeczytania tematu bitwy , rysuje mi się w głowie scenka z Mitu o minotaurze- człowieku z głową byka - zamkniętego w labiryncie przez supercieślę Dedala. Resztę zdradze jak wrócę od Rodziców do kompika :) i jakoś spróbóję zaskoczyć i Was i samego siebie efektem końcowym (jako non advanced max user) Do pracy Rodacy ;) po te szklane domy ! Kuba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcade Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 hehe - zupełnie nie rozumiem jak ma wyglądać ta scenka :) ale jest zupełnie od czapy - za to plus odemnie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Jim mee -> witam w Bitwie, powodzenia życzę i proszę o zmianę tematu ;) Już chciałem Cię usunąć :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim mee Posted August 13, 2006 Author Share Posted August 13, 2006 Leru , ani nie było kryptoreklamy , ani nie było nazwisk :] ... eeeh te regoolaminy : ). Już zmieniam szefie ! : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim mee Posted August 18, 2006 Author Share Posted August 18, 2006 no no no ... nieżle sobie wszyscy radza ... mnie też idzie nie najgorzej ;] lol . jest masakra .. :O / :( nic ku%^* nie robię . Ale za to trzymym kciuki za Was. Jak już je puszczę to może mi lepiej pójdzie :] muhihiih , tymczasem życzę pysznego weekendu to all :D. Jim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris_R Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 No to jak to jest..? Mi opowiedziałeś właściwie ze szczegółami jak ma wyglądać cała pracka ... a tu pustkami wieje :) Może jakiś szkic chociaż na osłodę wątku? Trzymam kciuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts