adek Napisano 18 Wrzesień 2003 Share Napisano 18 Wrzesień 2003 Przypominam iż pod adresem: http://www.max3d.pl/ankieta2d/ znajdziecie ankietę dotyczącą drugiej edycji Bitwy2D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 18 Wrzesień 2003 Share Napisano 18 Wrzesień 2003 Wiesz- ja dopiero po tym poście wiem że coś takiego istnieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2003 Szkoda RK. Wpadaj tam czasami. Czasami w newsach coś ciekawego się pojawi :) Zresztą jest powiązana z forum :) Aj ... czyli trace tylko czas pisząc na max3d.pl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Wrzesień 2003 Share Napisano 18 Wrzesień 2003 czyżby mało osób głosowało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 18 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2003 w takim razie nie wchodzicie na http://www.max3d.pl :( Głosujcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Wrzesień 2003 Share Napisano 18 Wrzesień 2003 chyba że tak...widać comunikacja na forum zawodzi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 18 Wrzesień 2003 Share Napisano 18 Wrzesień 2003 :) Szczerze ? Na max3d.pl nie znajduję nic innego niż na wszystkich innych stronach 3d- to co naprawdę powoduję że jest on wyjątkowy to forum i bitwy- nie znalazłem w sieci niczego podobnego do nich. Dlatego w bookmarkach mam forum a nie samą stronę. Moja wina, moja wina... wina wina wina dajcie... Veni-vidi-voti ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 18 Wrzesień 2003 Share Napisano 18 Wrzesień 2003 Ja tez wchodze od razu na forum, a na strone od czasu do czasu, jak mi sie w ogole przypomni, ze istnieje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 18 Wrzesień 2003 Share Napisano 18 Wrzesień 2003 Nie histeryzuj;) Chodze tam czytac newsy, bo po co innego? Ilez mozna czytac te same tutoriale?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 18 Wrzesień 2003 Share Napisano 18 Wrzesień 2003 To może trzeba założyć statystyki wejść także na forum :) Ciekawe, jakby wyszło porównanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 18 Wrzesień 2003 Share Napisano 18 Wrzesień 2003 Adek!! Ależ dlaczego?? Ja tam barzdo często czytam newsy - wstępuje na galerię - tutki też odwiedzam - bo przecież nie zapamiętam wszystkiego :D A informacje zgromadzone na twojej stronce są barzdo przydatne:D Pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 18 Wrzesień 2003 Share Napisano 18 Wrzesień 2003 To się nazywa wetknąć kij w niewłaściwy otwór... Przepraszam za zamieszanie - to była tylko prywatna opinia i prywatne preferencje- a że ludzie wchodzą na Twoją stronę sam widzisz najlepiej :) BYTW- nie wiem czy już dziękowałem za to że się tym zajmujesz- w każdym razie- jestem zobowiązany za forum ... i za stronę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 18 Wrzesień 2003 Share Napisano 18 Wrzesień 2003 a tak z ciekawości... kiedy można spodziewać się wyników ankiety? jest to zależne od ilości oddanych głosów? czy może na głosowanie też obowiązuje deadline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Wrzesień 2003 Share Napisano 18 Wrzesień 2003 qrcze nic prostrzeba jak zrobić na forum dział newsów :D i wszystko będzie git :) pozdro...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 23 Wrzesień 2003 Share Napisano 23 Wrzesień 2003 Kiedy mozemy sie spodziewac oficjalnego otwarcia bitwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 23 Wrzesień 2003 Share Napisano 23 Wrzesień 2003 właśnie say...bo ja kce wiersz napisać :] pozdro...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 A ja mam myśl z zupełnie innej beczki: mianowicie - CHCIAŁBYM, naprawdę CHCIAŁBYM aby tak !!ZAFAJNIASTE!! tematy miała bitwa 3D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2003 będzie miała :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurczak Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 kapelusz, skarpetki czy przedłużacz? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi