Napisano 18 Wrzesień 200321 l Przypominam iż pod adresem: http://www.max3d.pl/ankieta2d/ znajdziecie ankietę dotyczącą drugiej edycji Bitwy2D.
Napisano 18 Wrzesień 200321 l Autor Szkoda RK. Wpadaj tam czasami. Czasami w newsach coś ciekawego się pojawi :) Zresztą jest powiązana z forum :) Aj ... czyli trace tylko czas pisząc na max3d.pl :P
Napisano 18 Wrzesień 200321 l Autor w takim razie nie wchodzicie na http://www.max3d.pl :( Głosujcie :)
Napisano 18 Wrzesień 200321 l :) Szczerze ? Na max3d.pl nie znajduję nic innego niż na wszystkich innych stronach 3d- to co naprawdę powoduję że jest on wyjątkowy to forum i bitwy- nie znalazłem w sieci niczego podobnego do nich. Dlatego w bookmarkach mam forum a nie samą stronę. Moja wina, moja wina... wina wina wina dajcie... Veni-vidi-voti ? :D
Napisano 18 Wrzesień 200321 l Ja tez wchodze od razu na forum, a na strone od czasu do czasu, jak mi sie w ogole przypomni, ze istnieje ;)
Napisano 18 Wrzesień 200321 l Nie histeryzuj;) Chodze tam czytac newsy, bo po co innego? Ilez mozna czytac te same tutoriale?;)
Napisano 18 Wrzesień 200321 l To może trzeba założyć statystyki wejść także na forum :) Ciekawe, jakby wyszło porównanie ;)
Napisano 18 Wrzesień 200321 l Adek!! Ależ dlaczego?? Ja tam barzdo często czytam newsy - wstępuje na galerię - tutki też odwiedzam - bo przecież nie zapamiętam wszystkiego :D A informacje zgromadzone na twojej stronce są barzdo przydatne:D Pozdrawiam Giorgione
Napisano 18 Wrzesień 200321 l To się nazywa wetknąć kij w niewłaściwy otwór... Przepraszam za zamieszanie - to była tylko prywatna opinia i prywatne preferencje- a że ludzie wchodzą na Twoją stronę sam widzisz najlepiej :) BYTW- nie wiem czy już dziękowałem za to że się tym zajmujesz- w każdym razie- jestem zobowiązany za forum ... i za stronę :)
Napisano 18 Wrzesień 200321 l a tak z ciekawości... kiedy można spodziewać się wyników ankiety? jest to zależne od ilości oddanych głosów? czy może na głosowanie też obowiązuje deadline?
Napisano 18 Wrzesień 200321 l qrcze nic prostrzeba jak zrobić na forum dział newsów :D i wszystko będzie git :) pozdro...[piwo]
Napisano 27 Wrzesień 200321 l A ja mam myśl z zupełnie innej beczki: mianowicie - CHCIAŁBYM, naprawdę CHCIAŁBYM aby tak !!ZAFAJNIASTE!! tematy miała bitwa 3D...