DeKo Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Czesc, zlepilem swuj ostatni showreel, bardzo chce sie uslyszec komentarze braci z polski(jestem z litwy). Linki: DeKo_ShowReel_2006_web - US mirror DeKo_ShowReel_2006_web - LT mirror 23MB, Save target as... kilka screenow: Dzieki, wiecej info - www.deko.lt
sanki Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 showreel super, widzialem wczesniej bodajze na cgtalk.com :-)
Leru Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 chmurki, morze (czy to ocean) i efekt na poczatku reela naprawdę bardzo miłe w odbiorze :) Metoryt w mieście troszkę gorszy, jednak zrekompensowałeś to podobnym efektem w dalszej części. jestem na tak, bardzo fajne :) pozdrawiam
Arkadian Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Zajebiste nic więcej..........................
gonre Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Ogólnie bardzo dobrze :) Troche krytyki: Wybuchy samochodów wyglądają troche słabiej niż pozostały materiał. Poza tym schody tworza się dwa razy, od zera w góre i od zera wgórę. To nie jest ten sam fragment, bo kamera idzie płynnie, ale przydłąo by się więsze zróżnicowanie np: Za pierwszym sama poręcz, a za drugim poszczególne stopnie. Same stopnie zbyt płaskie, troche za cienka blacha, ale w animacji teo nie widać. po schodach najciekawszy fragment :) Samolty mają dużo białych "jakby odbić", ale nie wiem z kąd to światło. Wyląda jakby było za dużo mapy falloff w odbiciach. Dużo dobrego, księżc, rewelacyjny i zabawny. Zanimowana kurtka gościa w metrze, dobrze robi. Chmóry, morze i audi bardzo dobre. Postprodukcja na dobrym poziomie :)
Mr Pank Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 wybuch napisu na początku filmu-jakieś dziwne plamy chmóry,samochodzik i morze-zarąbiste gościu w metrze-animacja może być robot-animacja dobra księżyc-ładny muzyka-zarąbista spoko stary naprawde,robi wrażenie
piotrek Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Generalnie wybuchy nie podobały mi się, poza jednym - 1:35. Tworzenie się tej vizki też niezbyt przypadło mi do gustu. Tak poza tym co powyżej, świetny reel. Tylko ta muzyka... raczej nie twoja, chyba że dogadałeś się Davisem i wydawcą :)
DeKo Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Napisano 15 Sierpień 2006 Tylko ta muzyka... raczej nie twoja, chyba że dogadałeś się Davisem i wydawcą :) No pewnie ze znam go osobiscie :D (tylko siedze teraz bez pracy... ;D) WIELKIE DZIEKUJE dla wszystkich za komentarze i porady! Niektore osobiste projekty sa nadal nie skonczone, ale okolicznosci zbiegly sie tak, ze musialem to zlozyc w krotkim czasie. Mam nadzieje ze nastepny reel bedzie lepszy ;) ...i bedzie wiecej fx'ow ;D
vv3k70r Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 wszystko aldne, oprocz tej matrixowej animacji w metrze. odstaje poziomem....
DeKo Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Napisano 15 Sierpień 2006 wszystko aldne, oprocz tej matrixowej animacji w metrze. odstaje poziomem.... Tam reklama 3G technologii, klient nie chcial photoreal stylu, w calej reklamie ten urywek musial byc podobny do kadrow z gry ;) ...no ale samokrytyka mnie tez mowi ze zawsze moglo byc lepiej :(
Remedy Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 Naprawdę bardzo fajnie się to ogląda. Dobra robota.
KLICEK Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 "Rob Dougan -Chateau" :) Imo powstaja miliony filmow "amatorskich" i niekt nie ma praw do muzyki mysle ze niekt mu glowy za to nie utnie ;] reel superowy nawet ten matrix mial swoj urok, troche mi sie efekty ogniowe mniej podobaly, ale wszystko i tak na bardzo wysokim poziomie Milego szukania pracy dlugo Ci to nie zajmie :)hehe
jaras Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 ładnie :) podoba mi się ... a co do muzyki to chyba jednak autor powinen wyrazic zgodę, tak przynajmniej wynika z prawa autorskiego - ale pewnie głowy nikt za to Ci nie utnie ;)
DeKo Napisano 17 Sierpień 2006 Autor Napisano 17 Sierpień 2006 Dzieki ;) ... a co do muzyki to chyba jednak autor powinen wyrazic zgodę, tak przynajmniej wynika z prawa autorskiego - ale pewnie głowy nikt za to Ci nie utnie ;) Trzeba podpisac "dla edukacyjnych celi" ;) i problem z glowy... ;DDD
Rekomendowane odpowiedzi