Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmmm wygląda troche jak z jakiejś gry, tzn brak jakichś ciekawych detali i efektów

no i jezeli dobrze mi się wydaje to proporcje są troche skopane patrząc np na 3 różne balustradki

ale nie jest źle :)

Napisano

Fajne ale takie bajkowe...ja też mam wrażenia że to było by dobre do jakiejś gry...ale ogólnie to dobrze tylko ziemia jakaś nie taka..

Pozdrawiam

Napisano

tego tynku na budynku to bym chyba wiecej zostawil, bo wyglada troche jakby go za duzo odpadlo ;d

Napisano

proporcje skopane :P drabina beznadziejna :D Ale tekstury za to wypaśne, szczególnie te resztki tynku :] Tarasik wyglada jak pokrzywiony równoległobok - deski strasznie równo, oswietlenie tez nieszczegolne :]

Ale całosc mi sie podoba, 6+/10

Napisano

według mnie jak wyzej chociaz niektóre tekstury sa wporzadku inne znowu kiepskie ogólnie na niektórych teksturkach według mnie z mały bump a na innych za duzy ogólnie okej pozdro!

Napisano

nie naturalne oswietlenie i strasznie rowne to wszystko np deski idealnie proste widze ze probowales je wygiac ale to nie tak powinno wygladac i jakos ogolnie za czysto tam...

Napisano
  • Autor

Dzięki za komentarze... czyli jednak daliście mi coś do myślenia.. często powtrza się słowo deski spróbuje to naprawić.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności