Napisano 15 Sierpień 200618 l Skończyłem niedawno długo poprawiałem różne błedy ciekaw jestem co wy o tym sądzicie. http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=meksikana3bb.638.jpg pozdro
Napisano 15 Sierpień 200618 l hmmm wygląda troche jak z jakiejś gry, tzn brak jakichś ciekawych detali i efektów no i jezeli dobrze mi się wydaje to proporcje są troche skopane patrząc np na 3 różne balustradki ale nie jest źle :)
Napisano 15 Sierpień 200618 l Fajne ale takie bajkowe...ja też mam wrażenia że to było by dobre do jakiejś gry...ale ogólnie to dobrze tylko ziemia jakaś nie taka.. Pozdrawiam
Napisano 15 Sierpień 200618 l tego tynku na budynku to bym chyba wiecej zostawil, bo wyglada troche jakby go za duzo odpadlo ;d
Napisano 15 Sierpień 200618 l No i znowu ktos trafil w fajne klimaty ;P Nie no pracka na poziomie :) Przypomin mi to troche obiekt - w sensie tekstur - z gry Commandos hehe :)
Napisano 15 Sierpień 200618 l proporcje skopane :P drabina beznadziejna :D Ale tekstury za to wypaśne, szczególnie te resztki tynku :] Tarasik wyglada jak pokrzywiony równoległobok - deski strasznie równo, oswietlenie tez nieszczegolne :] Ale całosc mi sie podoba, 6+/10
Napisano 15 Sierpień 200618 l według mnie jak wyzej chociaz niektóre tekstury sa wporzadku inne znowu kiepskie ogólnie na niektórych teksturkach według mnie z mały bump a na innych za duzy ogólnie okej pozdro!
Napisano 16 Sierpień 200618 l nie naturalne oswietlenie i strasznie rowne to wszystko np deski idealnie proste widze ze probowales je wygiac ale to nie tak powinno wygladac i jakos ogolnie za czysto tam...
Napisano 16 Sierpień 200618 l Autor Dzięki za komentarze... czyli jednak daliście mi coś do myślenia.. często powtrza się słowo deski spróbuje to naprawić.