Gość Mrut Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Witam. Ponieważ jeszcze się nie zdarzyło abym był w 100% zadowolony z efektów swojej pracy. Im dłużej pracuje nad projektem tym więcej chce w nim poprawić a mimo to coraz mniej mi się podoba. Więc prezentuje coś, co wydaje mi się zakończonym projektem. Szczegóły: 87 obiektów; 5 świateł; 262482 fasetek; oświetlenie GI; Sprzęt: P IV 2,4; 1GB RAM;
damusTo Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 fajnie że publikujesz prace nie ważne czy jesteś w 100% zadowolony czy nie ale inni moga cie naprowadzic od cała to idea. co do naprowadzania No to po 1: -Jesli tam jest 5 swiateł i GI to powaznie musisz postudiować samo oswietlenie, bowiem efekt końcowy zupełnie tego nie oddaje i nie potrzeba 5 lampionów w gi by uzyskać taki efekt wystarczyło by 2max3 i proste podstawowe metody renderowania a dodatkowo uniknabys ciapków. (Nie wiem czym renderujesz ale odsyłam do tutków z GI i FG ewentualnie) -Co do modelu no tez ma pewne niedociągnięcia ale łatwiej było by o nim pomówic jakbyś pokazał siatkę i kilka większych ujec no i z każdej str. Można by z tego zrobić perełkę ale moim zdaniem musiałbyś z nim wrócic do WIPa jeszcze -Scena nie jest zaaranzowana pod jakimkolwiek względem tak to odbieram, Odbicia i swiatło wydaja sie być dziełem przypadku -Materiały kakże wymagają jeszcze pracy Słowem masz problem, problem z leniem, wrzuc go do WIPa i do roboty może byc wiele wiele lepiej
himek Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 heja -- zrobiles BOSKI samochod -- to auto to kwintesencja amerykanskiej motoryzacji - zwlaszcza R/T :) mnie osobiscie sie podoba... masz troszke niedorobek i niedociagniec -- od oryginalu roznia sie rzeczy ktore zaznaczylem na obrazku - nadkole nie jest dzielone a przy swiatlach nie powinno byc wszytsko zrobione z jednego elementu :D -- mimo to (cos jestem upierdliwy) osobiscie mi sie podoba... wiem ze mogles sie umeczyc tym modelem -- jesli go teraz zostawisz -- to po przerobieniu kilku kolejnych wroc do niego --- a na pewno jak pisal poprzednik wycisniesz z niego duzo wiecej --- WARTO BY NAD NIM POPRACOWAC -- bo to piekny samochod :D
dariusz Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 O_o HEMI!!:D piękną maszyne wybrałeś, zarzuć siateczką i zbliżeniem na silnik;)
..:: WIKTOR ::.. Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Fura konkret :) Tez chcialbym zobaczyc serduszko tego potwora z bliska :D No i tak jak moj poprzednik chcialbym zobaczyc siateczke - obowiazkowo ;P
Diesel Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Troszke dziwny chrom, ale naprawde samochód jest niezły
pecet Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 e no ale światła to mogłeś wymodelować, a nie jakąś słabą teksturą załatwić:/ gratulacje za silnik :) model taki sobie, wymaga dopracowania, prezentacja to już całkiem położona
Gość Mrut Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 Witam. Niestety nie było czasu wcześniej coś napisać. Dzięki za komentarze, na pewno wyciągnę z nich wnioski. Zerknijcie sobie jeszcze na autko od podszewki.
dariusz Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 rozumiem że 440 sixpack a nie HEMI?:( popatrz na to: popraw przynajmniej kształt shaker'a bo będzie widoczny na zewnątrz
Rekomendowane odpowiedzi