Napisano 17 Sierpień 200618 l Witam. Ponieważ jeszcze się nie zdarzyło abym był w 100% zadowolony z efektów swojej pracy. Im dłużej pracuje nad projektem tym więcej chce w nim poprawić a mimo to coraz mniej mi się podoba. Więc prezentuje coś, co wydaje mi się zakończonym projektem. Szczegóły: 87 obiektów; 5 świateł; 262482 fasetek; oświetlenie GI; Sprzęt: P IV 2,4; 1GB RAM;
Napisano 17 Sierpień 200618 l fajnie że publikujesz prace nie ważne czy jesteś w 100% zadowolony czy nie ale inni moga cie naprowadzic od cała to idea. co do naprowadzania No to po 1: -Jesli tam jest 5 swiateł i GI to powaznie musisz postudiować samo oswietlenie, bowiem efekt końcowy zupełnie tego nie oddaje i nie potrzeba 5 lampionów w gi by uzyskać taki efekt wystarczyło by 2max3 i proste podstawowe metody renderowania a dodatkowo uniknabys ciapków. (Nie wiem czym renderujesz ale odsyłam do tutków z GI i FG ewentualnie) -Co do modelu no tez ma pewne niedociągnięcia ale łatwiej było by o nim pomówic jakbyś pokazał siatkę i kilka większych ujec no i z każdej str. Można by z tego zrobić perełkę ale moim zdaniem musiałbyś z nim wrócic do WIPa jeszcze -Scena nie jest zaaranzowana pod jakimkolwiek względem tak to odbieram, Odbicia i swiatło wydaja sie być dziełem przypadku -Materiały kakże wymagają jeszcze pracy Słowem masz problem, problem z leniem, wrzuc go do WIPa i do roboty może byc wiele wiele lepiej
Napisano 17 Sierpień 200618 l heja -- zrobiles BOSKI samochod -- to auto to kwintesencja amerykanskiej motoryzacji - zwlaszcza R/T :) mnie osobiscie sie podoba... masz troszke niedorobek i niedociagniec -- od oryginalu roznia sie rzeczy ktore zaznaczylem na obrazku - nadkole nie jest dzielone a przy swiatlach nie powinno byc wszytsko zrobione z jednego elementu :D -- mimo to (cos jestem upierdliwy) osobiscie mi sie podoba... wiem ze mogles sie umeczyc tym modelem -- jesli go teraz zostawisz -- to po przerobieniu kilku kolejnych wroc do niego --- a na pewno jak pisal poprzednik wycisniesz z niego duzo wiecej --- WARTO BY NAD NIM POPRACOWAC -- bo to piekny samochod :D
Napisano 17 Sierpień 200618 l O_o HEMI!!:D piękną maszyne wybrałeś, zarzuć siateczką i zbliżeniem na silnik;)
Napisano 17 Sierpień 200618 l Fura konkret :) Tez chcialbym zobaczyc serduszko tego potwora z bliska :D No i tak jak moj poprzednik chcialbym zobaczyc siateczke - obowiazkowo ;P
Napisano 17 Sierpień 200618 l e no ale światła to mogłeś wymodelować, a nie jakąś słabą teksturą załatwić:/ gratulacje za silnik :) model taki sobie, wymaga dopracowania, prezentacja to już całkiem położona
Napisano 24 Sierpień 200618 l Witam. Niestety nie było czasu wcześniej coś napisać. Dzięki za komentarze, na pewno wyciągnę z nich wnioski. Zerknijcie sobie jeszcze na autko od podszewki.
Napisano 24 Sierpień 200618 l rozumiem że 440 sixpack a nie HEMI?:( popatrz na to: popraw przynajmniej kształt shaker'a bo będzie widoczny na zewnątrz