Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich mam lekki problem

Chcę aby postać stworzona przy pomocy Biped poruszała się po okręgu, jeśli chodzi o ruch po prostej to nie ma problemu.

PS Być może jest to bardzo proste ale jestem początkujący i męczę się z tym już trochę. Dzięki za wszelkie uwagi i podpowiedzi.

Pozdrawiam Bartek

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 860
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

chyba troche nie do tego dzialu trafiles to po drugie a po pierwsze to mas zzle nazwany watek... zapytaj sie o to w dziale animacja

Napisano

chyba raczej dobrze trafil nasz burok.. dzial animacja sluzy do pokazywania gotowych i nieskonczonych dzielek..a do zadawania glupich i nie tylko pytan jest wlasnie do tego ten dzial. Co do CS (nie jestem znawca a zarazem przeciwnikiem) ale jako ze zaczynalem przygode z animacja uzywajac wlasnie tego automata i conieco pamietam. Prawdopodobnie jest taka mozliwosc zeby ow Bipok podazal za jakims punktem czy czyms ktory jest podpiety pod jakas krzywa (tak jak w Cat`cie sie robi) jezeli nima to najprostrza metoda sie wydaje wejsc w footstep - mode i poprzesuwac i poobracac te slady stoopek (ktore sie pojawia) w odpowiedni jakis ksztalt czyli np. okreg. Wsumie jest tyle tutkow do tego CSa ze wystarczy klilknac gdzies i sie pojawi juz cala masa np. na max3d jest pare videotutkow. Powodzenia