kaziol16 Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 Witam,kolejna moja wizka, salonik zostawilem jakos nie mam natchnienia:P. Moze macie jakies propozycje co do wystroju??. Niedlugo kolejny update. Pozdr
MaGuu Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 W smiesznym miejscu kibel :P Tuż przy oknie - ja dał bym (jeśli juz koniecznie chcesz coś tam dać) umywalke ;) A muszle dał bym na ścianie na której jest ręcznik ;) Render troszke przepalony :) Peace :D
kaziol16 Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Napisano 21 Sierpień 2006 POMOCY!!! nie otwiera mi sie plik .max :(( Bład: File open failed. Mozna to jeszcze jakos odzyskac:/???
Eden-3d Napisano 21 Sierpień 2006 Napisano 21 Sierpień 2006 wejdz do autoback w folderze od 3dmaxa tam cos bedzie
kaziol16 Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Napisano 21 Sierpień 2006 Dzieki Eden-3d !!! jest sam bym na to nie wpadl :P Pozdr!!!!
RA Napisano 21 Sierpień 2006 Napisano 21 Sierpień 2006 Realistyczne nawet, ale sam projekt trochę bez składu ani ładu imo. :)
Zbychowaty Napisano 22 Sierpień 2006 Napisano 22 Sierpień 2006 Witam:) Ten quibelek, o ile mozna tak to ujac "klimatycznie" zupelnie nie pasuje do funkcji quibelka. Kolorystyka, dosyc expresyjna forma, oraz sam mistrz quibel, stojacy w miejscu dosyc kontrowersyjnym...Wyobraz sobie widok okupujacego ow dzbanek starszego pana np na parterze...Podoba mi sie material terakoty :) Pozdrawiam.
kaziol16 Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Napisano 24 Sierpień 2006 Pozmieniam:P fanie tak siedziec na posiedzeniu i ogladac widoki, no chyba ze oglada nas ktos z zewnatrz:P Pozdr
y2d Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 farba Ci sie rozlala na scianie z tylu ;p, poza tym to wyglada troche jak zamontowanie kibla na sali gimnastycznej... duzo niewykorzystanego miejsca jakosc renderu wyglada spoko, ale projekt kuleje ;)
Zbychowaty Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 No wlasnie o tym mowie...a teraz wez sobie sytuacje w ktorej parówczaka przycinasz rozporem...gwarantuje grono padajacych ze smiechu obserwatorow z zewnatrz....:D Aha uspokoj te kolory bo mzna oszalec ;) Pozdry:)
kaziol16 Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Napisano 24 Sierpień 2006 Hehe dobre :D wlasnie zabeiram sie do roboty:) Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi