Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,kolejna moja wizka, salonik zostawilem jakos nie mam natchnienia:P. Moze macie jakies propozycje co do wystroju??. Niedlugo kolejny update. Pozdrgfrwegrwevv6.th.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W smiesznym miejscu kibel :P Tuż przy oknie - ja dał bym (jeśli juz koniecznie chcesz coś tam dać) umywalke ;) A muszle dał bym na ścianie na której jest ręcznik ;)

Render troszke przepalony :)

Peace :D

Napisano
  • Autor

POMOCY!!! nie otwiera mi sie plik .max :(( Bład: File open failed. Mozna to jeszcze jakos odzyskac:/???

Napisano

Realistyczne nawet, ale sam projekt trochę bez składu ani ładu imo. :)

Napisano

Witam:) Ten quibelek, o ile mozna tak to ujac "klimatycznie" zupelnie nie pasuje do funkcji quibelka. Kolorystyka, dosyc expresyjna forma, oraz sam mistrz quibel, stojacy w miejscu dosyc kontrowersyjnym...Wyobraz sobie widok okupujacego ow dzbanek starszego pana np na parterze...Podoba mi sie material terakoty :) Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Pozmieniam:P fanie tak siedziec na posiedzeniu i ogladac widoki, no chyba ze oglada nas ktos z zewnatrz:P Pozdr

Napisano

farba Ci sie rozlala na scianie z tylu ;p, poza tym to wyglada troche jak zamontowanie kibla na sali gimnastycznej... duzo niewykorzystanego miejsca

jakosc renderu wyglada spoko, ale projekt kuleje ;)

Napisano

No wlasnie o tym mowie...a teraz wez sobie sytuacje w ktorej parówczaka przycinasz rozporem...gwarantuje grono padajacych ze smiechu obserwatorow z zewnatrz....:D Aha uspokoj te kolory bo mzna oszalec ;) Pozdry:)