Napisano 20 Sierpień 200618 l Witam,kolejna moja wizka, salonik zostawilem jakos nie mam natchnienia:P. Moze macie jakies propozycje co do wystroju??. Niedlugo kolejny update. Pozdr
Napisano 20 Sierpień 200618 l W smiesznym miejscu kibel :P Tuż przy oknie - ja dał bym (jeśli juz koniecznie chcesz coś tam dać) umywalke ;) A muszle dał bym na ścianie na której jest ręcznik ;) Render troszke przepalony :) Peace :D
Napisano 21 Sierpień 200618 l Autor POMOCY!!! nie otwiera mi sie plik .max :(( Bład: File open failed. Mozna to jeszcze jakos odzyskac:/???
Napisano 22 Sierpień 200618 l Witam:) Ten quibelek, o ile mozna tak to ujac "klimatycznie" zupelnie nie pasuje do funkcji quibelka. Kolorystyka, dosyc expresyjna forma, oraz sam mistrz quibel, stojacy w miejscu dosyc kontrowersyjnym...Wyobraz sobie widok okupujacego ow dzbanek starszego pana np na parterze...Podoba mi sie material terakoty :) Pozdrawiam.
Napisano 24 Sierpień 200618 l Autor Pozmieniam:P fanie tak siedziec na posiedzeniu i ogladac widoki, no chyba ze oglada nas ktos z zewnatrz:P Pozdr
Napisano 24 Sierpień 200618 l farba Ci sie rozlala na scianie z tylu ;p, poza tym to wyglada troche jak zamontowanie kibla na sali gimnastycznej... duzo niewykorzystanego miejsca jakosc renderu wyglada spoko, ale projekt kuleje ;)
Napisano 24 Sierpień 200618 l No wlasnie o tym mowie...a teraz wez sobie sytuacje w ktorej parówczaka przycinasz rozporem...gwarantuje grono padajacych ze smiechu obserwatorow z zewnatrz....:D Aha uspokoj te kolory bo mzna oszalec ;) Pozdry:)