Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Niedawno zaczołem bawić sie w 3dmaxie i postanowiłem zrobic "coś" trudniejszego od kwadracików i kółeczeke :D jestem amatorem można powiedziec wręcz wielkim ale wstawiam to tu byście co poradzili ;) minigun03su5.pngminigun02nc8.png

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm nieźle jak na początki dobrze że odrazu kozsytasz z tutków ;)

Podrawiam

Napisano

demonix - zapoznaj się z regulaminem forum i popraw temat wątku - więcej na ten temat znajdziesz w dziale REGULAMIN na głownej stronie forum - w przeciwnym wypadku wątek zostanie skasowany.

Napisano

WTAM

MODEL POPRAWNY

dodaj wiecej szczegułów i bedzie dobrze. Chamfer jest Ci znany z tego co widze wiec gdzie niegdzie daj go wiecej..

Me oko tylko marudzi jak patrzy na stopke od podstawki.. zbyt kanciasta.. Daj jej jeszcze chamfer na obwódce i wygładz MeshSmooth'em..

To tyle ode mnie..pozdro.. i keep working... wprking.. working!

Napisano

Mi sie podoba format tego drugiego renderu - png z przezroczystym tłem:P

Napisano

w sumie to ja tu nie widze jakis detali, same cylindry, niektore zbevelovane i extrudowane ale ciągle to cylindry i takie kanciaste. Dodaj wiecej detali, moze jakąs scene.

Napisano

wiecej szczegółów dodam troszke później bo narazie niewiem jakie szczegóły dac.

i mam pytanie. chciałbym wygiąc Cylinder (Długi i wąski) i chciałbym ją tak wygiąc zeby była zaokrąglona podobnie jak banan tylko bardziej...

Napisano

Cos mi to troche nie wychodzi ;/ szczególnie widok od tyłu ;/ ale nie poddaje sie tak szybko ;) minigun6rg4.png

minigun7sz9.png

Napisano

na tym cylindrze gdzie jest uchwyt przymocowany do tego zmien mesh smootha z noormsa na clasic

ps. cos ci vertexy puciekały popraw