Gość DemoniX Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Niedawno zaczołem bawić sie w 3dmaxie i postanowiłem zrobic "coś" trudniejszego od kwadracików i kółeczeke :D jestem amatorem można powiedziec wręcz wielkim ale wstawiam to tu byście co poradzili ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 hmm nieźle jak na początki dobrze że odrazu kozsytasz z tutków ;) Podrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 demonix - zapoznaj się z regulaminem forum i popraw temat wątku - więcej na ten temat znajdziesz w dziale REGULAMIN na głownej stronie forum - w przeciwnym wypadku wątek zostanie skasowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Dodaj węcej detalu, bo w takich prackach chyba liczy się najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 WTAM MODEL POPRAWNY dodaj wiecej szczegułów i bedzie dobrze. Chamfer jest Ci znany z tego co widze wiec gdzie niegdzie daj go wiecej.. Me oko tylko marudzi jak patrzy na stopke od podstawki.. zbyt kanciasta.. Daj jej jeszcze chamfer na obwódce i wygładz MeshSmooth'em.. To tyle ode mnie..pozdro.. i keep working... wprking.. working! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Mi sie podoba format tego drugiego renderu - png z przezroczystym tłem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 w sumie to ja tu nie widze jakis detali, same cylindry, niektore zbevelovane i extrudowane ale ciągle to cylindry i takie kanciaste. Dodaj wiecej detali, moze jakąs scene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DemoniX Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 wiecej szczegółów dodam troszke później bo narazie niewiem jakie szczegóły dac. i mam pytanie. chciałbym wygiąc Cylinder (Długi i wąski) i chciałbym ją tak wygiąc zeby była zaokrąglona podobnie jak banan tylko bardziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 extrude->obroc,extrude->obroc... albo bend'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DemoniX Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Cos mi to troche nie wychodzi ;/ szczególnie widok od tyłu ;/ ale nie poddaje sie tak szybko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4rl0s Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 na tym cylindrze gdzie jest uchwyt przymocowany do tego zmien mesh smootha z noormsa na clasic ps. cos ci vertexy puciekały popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi