Napisano 25 Sierpień 200618 l Pewnego razu wpadł mi do głowy pomysł na takiego śmiesznego robocika, a że byłem w dość kreatywnym nastroju, zacząłem od razu modelować. W pewnym momencie nazwałem go - nie pytajcie dlaczego - "Mr. Jones". Natychmiast w mojej głowie rozległy się syreny alarmowe i kilka milisekund później zobaczyłem oczyma wyobraźni skończonego arta. Istne natchnienie. :] Scenka ma być dość humorystyczna - oto połączenie Blade Runnera i Indiany Jones'a. Plan pierwszy zajmuje oparty o latarnię robot, z dziwnie znajomą zawadiacką miną, pistoletem podbijającym rondo równie znajomego kapelusza i w prochowcu z postawionym na sztorc kolniezykiem. Na drugim planie knajpa, która jakby trochę nie pasuje do reszty hi-tech'owego otoczenia. Całość spowija noc, z latarń sączy się zółte światło, a nad knajpą świeci się neonowy szyld, który chyba nie pozostawia złudzeń... ;) Na razie tylko "clay-render" - jeszcze musi dojść bark i łapa robocika, płaszcz i gun. No i uszczegółowić wszystko. :] Wracam do pracy... :]
Napisano 25 Sierpień 200618 l Co by nie mowic zapowiada sie ciekawie. Czekam na rozwoj mam nadzieje rownie dobry co koncepcja.
Napisano 26 Sierpień 200618 l no ciekawe co to bedzie :) a co z kompleksem klonujacym panie przemytniku? :P