Napisano 25 Sierpień 200618 l dawno mnie nie besztano :( portfolio z czerwca, ale jeszcze nie pokazywane, galeria niepełna. bluzgajcie! jeśli w ogole jest co www.floox.webovers.org dobranoc
Napisano 25 Sierpień 200618 l "Fiu fiu, ...no ładne cacko..no no no":) Naprawdę mi się podoba i praktycznie żadnych zastrzeżeń nie mam. Bo mimo że malutkie są te napisy (home, galeria itp.) to zdecydowanie to rekompensują obrazki-batony;) Wyczucie dobre, zdjecia do przycisków super (w ciagu 3 sek. kapnąłem się o co chodzi, więc GIT), nawigacja bardzo czytelna i jasna. Jak dla mnie 10/10. Kto cie zbeszta to ja go wyzwę na pojedynek mieczy (a tymi walczyć potrafię:D). .....yyyy, no chyba że znajdą błąd którego ja nie znalazłem a będę się z nim zgadzał;) P.S. Dodaj jeszcze wersję anglojęzyczną i portfolio masz jak sie pa3 ;) EDIT: Coś dziwnego dzieje się z niektórymi obrazkami w galerii bo jak najadę na nie myszą to mi czasem znikają ale możliwe że to u mnie cos się dzieje bo mam 2 sciągarki uruchomione i net mi strasznie wolno chodzi. Pozdrawiam :)
Napisano 25 Sierpień 200618 l echh...kolejny minimalizm!! ja bym troceh popracowal nad przyciskami!! cos tam umeisz we flashu wiec zrob jais fade po najechaniu ....ale mniejsza z tym strasznie mi sie spodobal konspekt popękanej stronki!! troche pracy nad przyciskami i stronka wymiatac bedzie!:) acha....wydaje mi sie ze powinienes usunąc rozszezenia z nazw prac!!
Napisano 26 Sierpień 200618 l No nawet fajnie wygląda, ikonki w menu orginalnie powiązane z kontekstem. Tylko coś w galerii się sypie. W momencie wybrania kolejnej pracy (numer od 1 do 8) i najechania na obszar w którym ładuj się obrazek kursorem następuje jakiś błąd i widzę ciemność (czarny kolorek tylko w białej rameczce). Jak pozwolić się załadować obrazkowi do końca bez gnębienia go kursorem to wszystko jest ok, rollover też wtedy działa. Możliwe, że właśnie ten efekt ma jakiś konflikt z preloaderem. Tak poza tym wrażenie ogólne co do strony jak najbardziej ok.
Napisano 26 Sierpień 200618 l no ja też uważam że strona spoko :) i nie bierz tego co napisze jako czepianie sie na siłe, ale uwazam ze strona jest bardzo dobra i jakbys to poprawil to juz nie ma sie czego przyczepic, a są to totalne szczegóły bo poza tym jest w porządku, a więc: - na stronie co do pojawiania sie elementów jest taki delikatny styl, elementy pojawiają sie z alphom i blurem(np nagłówki w dzialach) i uwazam, ze mógłbys popracowac nad tym w wolnym czasie, zeby wszystko sie tak delikatnie pojawialo a napis w dziale najpierw, a potem dopiero tresci zeby sie tak fajnie spokojnie zaczynało, jesli jeszcze chodzi o tą płynność to nie wiem jak rozwiązałes texty i scroll, ale mozesz zrobic zeby bylo plynne przewijanie textu i bedzie miłe w oglądaniu :). - w działach obrazki(te na boku) sa troszke zniszczone i troche jest tego czarnego(plamki), który pociemnia obrazek, natomiast w menu zrobiles jasne obrazki i tylko z zabarwieniem na niebieski i moja sugestia jakbys troszke pobawil sie kontrastem albo levelami w PS zeby troche tego ciemnego koloru tam było i moze ten paseczek na dole na całą dlugosc ikonki i po najechaniu podswietlal sie delikatnie przycisk ? :P to tyle bym tylko zmienil, ale jak mówie są to takie szczególy ze jesli chcesz to mozesz skorzystac z rad, pozatym wypas, ładnie, estetycznie, podoba mi sie :) Pozdrawiam :)
Napisano 26 Sierpień 200618 l Nawigacja mi się nie podobaju. Za długo trzeba czekać by kliknąć i dowiedzieć się w co się klika :*
Napisano 26 Sierpień 200618 l Na co ty musisz tyle czekać? O_o Przecież jest napisane na co klikasz. No chyba że mówisz o czym innym;]
Napisano 26 Sierpień 200618 l Autor zapewne chodzi jej/mu (nie za bardzo wiem czym jestes Master Kiełbaster :| :*) o to że trzeba troche poczekać zanim pojawi sie napis ENTER :P dzięki za komentarze, nie spodziewałem sie takich pozytywnych pitekkkk dzięki za rady, skorzystam a co do galerii to faktycznie coś nie tak, ale szczerze mówiąc nie wiem dlaczego, używam MovieClipLoader'a do wczytywania clipów w ktorych są te obrazki, to podpiąłem pod preloader i to może jego wina.
Napisano 27 Sierpień 200618 l fajna stronka... baaardzo ładnie wykończona, ale ja mam pytanie.. poza paskiem nawigacyjnym to we flashu tam chyba nic już nie jest hm EDIT: i loadery ? ale to tak na boku, bo co za dużo to nie zdrowo, porządnie i zgrzebnie :) elegancko