Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jestem początkujący w 3d (co zresztą widać) i postanowiłem coś wreszcie zrobić do końca (moja 1. w miarę ukończona praca ;)). Co o tym sądzicie?

rycerz6oq6.jpg

mieczhelm2ui9.jpg

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej - zapoznaj się z regulaminem forum a zwłaszcz z częścią dot. nazewnictwa wątków w poszczególnych działach i popraw temat - w przeciwnym wypadku wątek zostanie skasowany.

Pozdrawiam.

Napisano

Twoja historyjka

Byl sobie wielki wladca i zbieral ziarno. Pewnego razu , wiele ton przenicy zakrylo wladce i tak wlasnie powstal choca pic :)

Dobra a teraz do rzeczy , material na zbroje jest zly , nie powiem ze bardzo zly , tuz to latwo jest zrobic jaki sie chce :| Co do modelu nie mam jakis wiekszych pytan , bo kazda konczyna to inny typ czlowieka :) Jak na poczatek 7/10 :)

Napisano

Musisz przywiązywać większą uwagę do poszczególnych elementów, aby ze sobą współgrały. Ta zbroja (materiał) to chyba przykładowy materał chromu maxa, nie nadający się do niczego. Fotka jako tło również nie pasuje.

Wiesz jak najszybciej rozwijać się na polu 3D? Nie myśl "Potrafię to i to, i teraz spróbuję coś z tego zrobić" ale "Chce zrobić to i to, teraz muszę się dowiedzieć jak" :) I wtedy szuka się tutoriali i innych materiałów.

Napisano

A ty co gornik jestes ? Po co to odkopywales. Przez te 2 miesiace autor tematu na pewno nauczyl sie troche wiec twoj post wydaje sie zbedny. Chcesz sobie licznik nabic czy co ?

Sory za offtopa ale wkrzua czasami takie cos.

Napisano
Widzisz jakiś problem w tym?

tak, widzę. wątek jest stary i nie ma potrzeby go odkopywać dla jednej neutralnej, nic nie wnoszącej odpowiedzi...

Zwisa mi to.

Jezeli udzielasz sie na tym forum to również akceptujesz jego zasady, jezeli więc one ci zwisają to do widzenia misiek:*...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności