Mikoz Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Witam. Jestem początkujący w 3d (co zresztą widać) i postanowiłem coś wreszcie zrobić do końca (moja 1. w miarę ukończona praca ;)). Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Hej - zapoznaj się z regulaminem forum a zwłaszcz z częścią dot. nazewnictwa wątków w poszczególnych działach i popraw temat - w przeciwnym wypadku wątek zostanie skasowany. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Spoxik. Widać, że masz smykałke. Zrób coś z tą zgniłą trawą. I popraw materiał zbroi. A gdzie efekt strzełającej zbroi? Pozdro 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirAnen Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Twoja historyjka Byl sobie wielki wladca i zbieral ziarno. Pewnego razu , wiele ton przenicy zakrylo wladce i tak wlasnie powstal choca pic :) Dobra a teraz do rzeczy , material na zbroje jest zly , nie powiem ze bardzo zly , tuz to latwo jest zrobic jaki sie chce :| Co do modelu nie mam jakis wiekszych pytan , bo kazda konczyna to inny typ czlowieka :) Jak na poczatek 7/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 I zwracaj chłopie uwage na proporcje, twój rycerz ma strasznie wielki zakuty łeb i króciutkie ramiona, podobnie na drugim, to miecz strasznie wielki. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Takie to wszystko nienaturalne ... w tle jest mrok (zapada noc?) ... a rycerzyk taki jaśniutki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 bo to jest jeden z rycerzy którzy mówią "NI" za bardzo się błyszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 jak na początkujacego to niezly mieczyk:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Ta zbroja to chyba stjunowany biped... Reszta na tym poziomie co modeling :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pat Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Musisz przywiązywać większą uwagę do poszczególnych elementów, aby ze sobą współgrały. Ta zbroja (materiał) to chyba przykładowy materał chromu maxa, nie nadający się do niczego. Fotka jako tło również nie pasuje. Wiesz jak najszybciej rozwijać się na polu 3D? Nie myśl "Potrafię to i to, i teraz spróbuję coś z tego zrobić" ale "Chce zrobić to i to, teraz muszę się dowiedzieć jak" :) I wtedy szuka się tutoriali i innych materiałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 A ty co gornik jestes ? Po co to odkopywales. Przez te 2 miesiace autor tematu na pewno nauczyl sie troche wiec twoj post wydaje sie zbedny. Chcesz sobie licznik nabic czy co ? Sory za offtopa ale wkrzua czasami takie cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pat Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Jakie coś? Biegałem sobie po forum i wypowiedziałem się w temacie. Widzisz jakiś problem w tym? Zwisa mi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Widzisz jakiś problem w tym? tak, widzę. wątek jest stary i nie ma potrzeby go odkopywać dla jednej neutralnej, nic nie wnoszącej odpowiedzi... Zwisa mi to. Jezeli udzielasz sie na tym forum to również akceptujesz jego zasady, jezeli więc one ci zwisają to do widzenia misiek:*... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi