vinc Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Wrzucam stryszek co robie dla znajomego, spojrzcie ogolnie i napiszcie co myslicie, narazie tylko mniej wiecej ustawiony i troche swiatla, materialy i rendery pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2006 PS nie patrzcie na kolory bo narazie to jest mocno niezaawansowane i nie wrzucone rzadne materialy i textury....;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eazy Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 zdecydowanie za mała rozdzielczość, nic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Jak wyzej...Jest to za male by wlasciwie oceniac.Wstepnie modeling chyba ok. Kolorow poki co sie nie czepiam choc to najgorsza kombinacja jaka mozna sobie wyobrazic . Czekam na nastepny etap :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 27 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2006 jeszcze kilka szczegolow i ustawienia...co myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Wcześniej była ładniejsza kolorystyka, Hoo! Masz coś źle ze skalą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 To zaskocze teraz was...popatrzcie na to: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=429109#post429109 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 yyyyyy a po co to bylo? PS Za fioletowe slupy powinienes dostac 24h :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Nad światełkiem popracuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2006 Powoli do konca...tell me the truth... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Render kiebski, prawie nie ma cieni, tekstura podłogi za duża 5x... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek311 Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 a mnie jako ze jestem poczatkujacy to podoba mi sie ten render - ale ujecia w 1st i 3rd mi sie nie podobaja - takie pseudo dynamiczne :/ nie lubie tego wprowadzasz w ten sposob niepokoj do calego ujecia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Witam. Twój wątek jest źle nazwany, przeczytaj regulamin dot. nazewnictwa wątków w działach Galeria i WIP pod linkiem: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Następnie wprowadź poprawki zgodnie z wytycznymi regulaminu. Zapoznaj się też z całym regulaminem max3d.pl: http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Niezastosowanie się do powyższych zasad zaowocuje usunięciem źle nazwanego wątku. W przyszłości wątki będą usuwane bez ostrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2006 OKI. ale w tym nie wiem juz jak zmienic nazwe....poprawie sie nastepnym razem poprawna nazwa to: Scena 3D:Strych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 edytujesz pierwszy post () > go advanced > i tam w polu temat wpisujesz poprawną nazwe. Zrób to teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 a ja si€ doszukalem szczeglo... drzwi masz zle obsadzone .. futryna odstaje od sciany.. pozdro.. calkiem oryginalnie to wyglada.. i tak jak wyzej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2006 no widze ze szczegółowo oglądałeś ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi