flashmaster Napisano 26 Sierpień 2006 Napisano 26 Sierpień 2006 Witam czy jet taka mozliwosc zeby przekonwertowac bonesy w tak jakby bipeda. Czyli zebym mial w moich bonsach wszystko to w bipedzie , mixer, key info, copy/paste pose itp.???
DaveBorck Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Nie za bardzo, można się pobawić skryptami, ale tak rozbudowanych opcji nigdzie w kościach nie znajdziesz. Namiastkę póz znajdziesz w menu/character. Tam można ustawiać pozy, ale nigdy się tym za bardzo nie bawiłem, (widziałem u kolegi) ja w tym czasie męczyłem bipeta:)
piotrek Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Jeśli masz bonesy, to nie baw się z zabaweczki od bipeda - zrób wszystko ręcznie, a animka będzie bardziej realistyczna.
asblaze Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 Heh... czyli realizm zależy od systemu? nie wiedziałem
piotrek Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 No w sumie nie, ale bibed kojarzy mi się ze zwykłym footsteps, gdzie userowi nawet nie chce się palca samemu animować :)
Rekomendowane odpowiedzi