Hindus Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 hej szybkie pytanie bo znalezc teog nei moge - w starszych operach nie było tego - przy zapisie pliku typu jpg wyskakuje okno transferów - idzie to ominąc ale tylk dla tego typu plików ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 w 9.0 to bylo czy jest ale w 9.01 normalnie sie zapisuja bez sciagania czyli update choc chyba ona jets w fazie beta czy alfa ale wszystko dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 9.01 to noramlna wersja oficjalna a nie alfa czy tam beta i ego problemu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 fikołek no to ja mam jeszcze za czasow bety/alfy bo mnie zwykla 9 dobijala :) przypadkiem wyszla im porazka calkowita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2006 dzięki Bzyku - działa świetnie - już na głowe dostawałem od tego okna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Ja również nie rozumiałem tego posunięcia autorów Opery. Nie dość, że wyskakiwało okno transferów, to jeszcze Opera nie zapisywała tego obrazka z cache'u ale pobierała go ponownie do zapisania! Na szczęście obudziliśmy ich w porę. :) Wkurza jeszcze tylko to, że od wersji 9 zupełnie zmieniły się skróty klawiszowe - żeby być jak "inni". :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi