Napisano 27 Sierpień 200618 l hej szybkie pytanie bo znalezc teog nei moge - w starszych operach nie było tego - przy zapisie pliku typu jpg wyskakuje okno transferów - idzie to ominąc ale tylk dla tego typu plików ?
Napisano 27 Sierpień 200618 l w 9.0 to bylo czy jest ale w 9.01 normalnie sie zapisuja bez sciagania czyli update choc chyba ona jets w fazie beta czy alfa ale wszystko dziala
Napisano 27 Sierpień 200618 l 9.01 to noramlna wersja oficjalna a nie alfa czy tam beta i ego problemu nie ma
Napisano 27 Sierpień 200618 l fikołek no to ja mam jeszcze za czasow bety/alfy bo mnie zwykla 9 dobijala :) przypadkiem wyszla im porazka calkowita
Napisano 27 Sierpień 200618 l Autor dzięki Bzyku - działa świetnie - już na głowe dostawałem od tego okna...
Napisano 27 Sierpień 200618 l Ja również nie rozumiałem tego posunięcia autorów Opery. Nie dość, że wyskakiwało okno transferów, to jeszcze Opera nie zapisywała tego obrazka z cache'u ale pobierała go ponownie do zapisania! Na szczęście obudziliśmy ich w porę. :) Wkurza jeszcze tylko to, że od wersji 9 zupełnie zmieniły się skróty klawiszowe - żeby być jak "inni". :/