Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jeszcze tylko przez kilka dni, do 31 sierpnia, można zakupić promocyjne zestawy tabletów WACOM z dołączonym programem Corel Paint Shop Pro X w polskiej wersji językowej.

Promocyjne zestawy sprzedawane są w tej samej cenie co same tablety. Wyjątkiem są jedynie 4 najprostsze modele tabletów PenPartner2, Volito2 A6, Graphire4 A6 Classic oraz Graphire4 A6 Studio, w których program dostępny jest za dopłatą od 40 do 190 zł brutto (w zależności od modelu, szczegóły w cenniku). Biorąc pod uwagę średnią cenę detaliczną Corel Paint Shop Pro X PL kształtującą się na poziomie ok. 450 zł brutto jest to z pewnością interesująca oferta nawet jeżeli ogóle nie w potrzebujemy tabletu ale chcielibyśmy zakupić ten program. Cena najtańszego zestawu tablet + PSP X wynosi bowiem 399 zł brutto czyli o ok. 50 zł mniej niż sam program. Oby więcej takich promocji ;-) Więcej informacji na ten temat znaleźć można na stronie producenta.

Paint Shop Pro X jest zaawansowanym narzędziem do tworzenia i edycji grafiki rastrowej, kierowanym do użytkowników zajmujących się grafiką komputerową oraz zaawansowanych posiadaczy aparatów cyfrowych. Program w powszechnej opinii jest najpoważniejszym komercyjnym konkurentem Adobe Photoshop. Oferuje porównywalne możliwości do liderów w tej dziedzinie m. in. warstwy, konwersję kolorów, rozbudowane operacje na palecie kolorów, obiekty, narzędzia do grafiki wektorowej i oczywiście inne niezbędne narzędzia w każdym szanującym się programie tego typu. Nowości w wersji X to m.in. zintegrowane Learning Center wyjaśniające jak uzyskać profesjonalne efekty, zingerowane narzędzie korekcyjne Smart Photo Fix, narzędzia do retuszu twarzy Makeover Tools, zaawansowane narzędzia Advanced Photo Editing Options i wiele innych...

Źródło: http://www.dobreprogramy.pl

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Za czasów PSP5 był to mój ulubiony program graficzny. Potem zdradziłem na rzecz Photoshopa.

Napisano

ja tam nadal mam 6stkektórą kiedyś wygrałem w konkursie i nadal mi słuzy

:* PSP ;)

Napisano

no. 9 rulez. sto razy szybsza od ps. Używa ktoś X jak przesiadka z 9 ??

Napisano

heh promocje przedłużono aż do wyczerpania zapasów pewnie promocja się nie sprawdziła za bardzo i z allegro przegrał gdzie z 50 zł można mniej dać za taki tablecik a program zawsze się znajdzie ;)