Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Model super, widzialem jak powstaje w wip'e, jednak materialy chyba sa bardzo srednie, jednak jak dla mnie praca fajna. pozdrawiam

Napisano

leee ten zolty kolr lipny... dodalbyc jakies napisy na masce albo wogole nanadwoziu a na dole jaies blotko czy cos...

Napisano

ja sobie w innej wersji jak matowe moro i pustynia nie wyobrażałem, model świetny, a obecna scenka i materiały sporo od niego odstają :(

Napisano

Moja opinia jest mniej pohlebna model odstaje, a materiały fatalne sama scena ;)

nie wiem czemu wszystkim tak spieszno do finiszu przecież to nie lekkoatletyka nie o czas chodzi tylko efekt końcowy, a ten powalajacy nie jest, dziwie sie ze mimo tylu nawoływań w wipie zdecydowałeś że to finisz już :| no ale to twoja decyzja musimy ja uszanować.

Napisano

tak wogóle to z tyłu miałeś sporo fajnego detalu, który nie wiem po co robiłeś skoro nawet go nie pokazujesz :P

Napisano
  • Autor

damusTo niechodziło mi o szybkie skończenie tylko o to że nic innego niepotrfiłbym zrobić z teksturami.

Napisano

Witam!

Według mnie model wyszdł Ci ładnie ale wszystko zawaliłeś tą sceną i materiałami. Przysiądź nad tym i dopracuj. Ja bym widział tego hummerka na pustyni :)

Pozdrawiam!

Napisano

popieram slowa damusTo... To nalezaloby posiedziec i pokombinowac z teksturami... Ja sie na Lancii uczylem teksturowania... teraz bede probowal jeszcze inna metode... Takze uwazam ze uciekles od tematu "teksturowanie" a model zapowiadal sie naprawde 1 klasa... Bo sam modelling jest na b.wysokim poziomie.

Napisano

jejej render dosłownie odrzuca od monitora, tak jak przy Q7 tak i tu (tylko bardziej) nie postarałeś się przy ogólnej prezentacji modelu :/ gdyby nie wip to niewiem czy bym docenił bardzo dobry model, widzisz bo żeby dobrze wyrenderować nie wystarczy "standard materials" i naciśnięcie przycisku "render" :p

Napisano

Tak jak powiedział Masta Kiełbasta :* jak nie bedziesz teksturowal to nie dawaj takich renderow tylko pokaz ujecia modelu ukazujace detale i jakosc wykonania bez tekstur...

Napisano
  • Autor

Postanowiłem poświęcić temu modelowi jeszcze troche czasu i prosiłbym jakiegoś moderatora lub admina o usniećie tego tematu by nie zaśmiecać forum.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.