wrzecionek Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Według mnie skonczony model hummera a to link do WiP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timon221 Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Model super, widzialem jak powstaje w wip'e, jednak materialy chyba sa bardzo srednie, jednak jak dla mnie praca fajna. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Materialy do kitu, ale model ladny. Lepiej sie mi podobal w clay'u... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzyslip Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 leee ten zolty kolr lipny... dodalbyc jakies napisy na masce albo wogole nanadwoziu a na dole jaies blotko czy cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 ja sobie w innej wersji jak matowe moro i pustynia nie wyobrażałem, model świetny, a obecna scenka i materiały sporo od niego odstają :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Moja opinia jest mniej pohlebna model odstaje, a materiały fatalne sama scena ;) nie wiem czemu wszystkim tak spieszno do finiszu przecież to nie lekkoatletyka nie o czas chodzi tylko efekt końcowy, a ten powalajacy nie jest, dziwie sie ze mimo tylu nawoływań w wipie zdecydowałeś że to finisz już :| no ale to twoja decyzja musimy ja uszanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 tak wogóle to z tyłu miałeś sporo fajnego detalu, który nie wiem po co robiłeś skoro nawet go nie pokazujesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2006 damusTo niechodziło mi o szybkie skończenie tylko o to że nic innego niepotrfiłbym zrobić z teksturami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Witam! Według mnie model wyszdł Ci ładnie ale wszystko zawaliłeś tą sceną i materiałami. Przysiądź nad tym i dopracuj. Ja bym widział tego hummerka na pustyni :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 popieram slowa damusTo... To nalezaloby posiedziec i pokombinowac z teksturami... Ja sie na Lancii uczylem teksturowania... teraz bede probowal jeszcze inna metode... Takze uwazam ze uciekles od tematu "teksturowanie" a model zapowiadal sie naprawde 1 klasa... Bo sam modelling jest na b.wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Z tymi mapami wyglada to jak model zabawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Sierpień 2006 Share Napisano 30 Sierpień 2006 Mogłeś świtała chociaż pojechać oddzielnym materiałem... Jak się bawisz tylko w modeling to nie dawaj takich renderków :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 jejej render dosłownie odrzuca od monitora, tak jak przy Q7 tak i tu (tylko bardziej) nie postarałeś się przy ogólnej prezentacji modelu :/ gdyby nie wip to niewiem czy bym docenił bardzo dobry model, widzisz bo żeby dobrze wyrenderować nie wystarczy "standard materials" i naciśnięcie przycisku "render" :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Tak jak powiedział Masta Kiełbasta :* jak nie bedziesz teksturowal to nie dawaj takich renderow tylko pokaz ujecia modelu ukazujace detale i jakosc wykonania bez tekstur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 Postanowiłem poświęcić temu modelowi jeszcze troche czasu i prosiłbym jakiegoś moderatora lub admina o usniećie tego tematu by nie zaśmiecać forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi