wrzecionek Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Według mnie skonczony model hummera a to link do WiP
timon221 Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Model super, widzialem jak powstaje w wip'e, jednak materialy chyba sa bardzo srednie, jednak jak dla mnie praca fajna. pozdrawiam
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Materialy do kitu, ale model ladny. Lepiej sie mi podobal w clay'u...
ozzyslip Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 leee ten zolty kolr lipny... dodalbyc jakies napisy na masce albo wogole nanadwoziu a na dole jaies blotko czy cos...
cta Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 ja sobie w innej wersji jak matowe moro i pustynia nie wyobrażałem, model świetny, a obecna scenka i materiały sporo od niego odstają :(
damusTo Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Moja opinia jest mniej pohlebna model odstaje, a materiały fatalne sama scena ;) nie wiem czemu wszystkim tak spieszno do finiszu przecież to nie lekkoatletyka nie o czas chodzi tylko efekt końcowy, a ten powalajacy nie jest, dziwie sie ze mimo tylu nawoływań w wipie zdecydowałeś że to finisz już :| no ale to twoja decyzja musimy ja uszanować.
cta Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 tak wogóle to z tyłu miałeś sporo fajnego detalu, który nie wiem po co robiłeś skoro nawet go nie pokazujesz :P
wrzecionek Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Napisano 30 Sierpień 2006 damusTo niechodziło mi o szybkie skończenie tylko o to że nic innego niepotrfiłbym zrobić z teksturami.
Gavreel Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Witam! Według mnie model wyszdł Ci ładnie ale wszystko zawaliłeś tą sceną i materiałami. Przysiądź nad tym i dopracuj. Ja bym widział tego hummerka na pustyni :) Pozdrawiam!
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 popieram slowa damusTo... To nalezaloby posiedziec i pokombinowac z teksturami... Ja sie na Lancii uczylem teksturowania... teraz bede probowal jeszcze inna metode... Takze uwazam ze uciekles od tematu "teksturowanie" a model zapowiadal sie naprawde 1 klasa... Bo sam modelling jest na b.wysokim poziomie.
erwin Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Z tymi mapami wyglada to jak model zabawki.
Master Kiełbaster Napisano 30 Sierpień 2006 Napisano 30 Sierpień 2006 Mogłeś świtała chociaż pojechać oddzielnym materiałem... Jak się bawisz tylko w modeling to nie dawaj takich renderków :*
pecet Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 jejej render dosłownie odrzuca od monitora, tak jak przy Q7 tak i tu (tylko bardziej) nie postarałeś się przy ogólnej prezentacji modelu :/ gdyby nie wip to niewiem czy bym docenił bardzo dobry model, widzisz bo żeby dobrze wyrenderować nie wystarczy "standard materials" i naciśnięcie przycisku "render" :p
Kuciel Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 Tak jak powiedział Masta Kiełbasta :* jak nie bedziesz teksturowal to nie dawaj takich renderow tylko pokaz ujecia modelu ukazujace detale i jakosc wykonania bez tekstur...
wrzecionek Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Napisano 31 Sierpień 2006 Postanowiłem poświęcić temu modelowi jeszcze troche czasu i prosiłbym jakiegoś moderatora lub admina o usniećie tego tematu by nie zaśmiecać forum.
Rekomendowane odpowiedzi