Napisano 12 Maj 200717 l W takim razie największą rzucająca się w oczy różnicą jest o wiele za niskie czoło i za mało "ostra" szczęka
Napisano 14 Maj 200717 l nieee ...no juz bez przesadyzmu :> nie jest "az tak" zle ... mapowanie coraz lepiej ci wychodzi ... zapewne jeszcze ze 2 ... moze 3 glowki wymodelujesz ... podpatrzysz jak siatke ukladaja ci ktorym to naprawde dobrze wychodzi ... i bedzie duzo lepiej ... trzymam kciuki i powodzenia ;) pozdrawiam
Napisano 22 Maj 200717 l Więc może pokaże referke. zrobiłem sobie fotke i tak starałem sie wymodelować. Nos powiększyłem umyślnie na maxa! tak było w moim zamierzeniu:) Uszy niestety zbyt płasko i dlatego ich nie widać:/ To jesteś bardzo podobny do Igiego Popa ;)
Napisano 1 Czerwiec 200717 l Autor To jesteś bardzo podobny do Igiego Popa ;) Nawet nie wiesz jak czesto to słysze:) czy on był zrobiony na podstawie aliena? hmmmm.... nie bardzo rozumiem pytania- nie, nie ma nic wspólnego z alienem. veri_jr nie bede juz nic poprawial w tym modelu w modelingu, skoncze tylko oczy i bedzie koniec, ale rady wykorzystam w nastepnych projektach. zipper dzięki wielkie:) taką oto główke zrobilem na podstawie tutka Klicka. Pierwszy raz modelowalem zaczynając od boxa i mysle ze warto ćwiczyć te własnie metode:) bardzo dlugo ja dłubałem ale mysle ze nastepne beda juz szybsze:)