dr Ug Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 Powstaly 2 nowe dzialy: \'mam newsa\' i \'FAQ\'. Zasady \'newsow\' sa tutaj: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6713 W dziale \'FAQ\' beda sie pojawiac najczesciej zadawane pytanie wraz z odpowiedziami (jak to faq ;) ). Nowe watki moga zaczynac tylko moderatorzy. Jezeli masz jakas propozycje to wyslij mi ja za pomoca u2u.
Swietlik Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 pierwszorzędny pomysł pierwsza modyfikacja forum która mi się naprawde podoba
Gith Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 Faq ja proponowalem juz tylko ze w koncu nie wyszlo, bo nie mialem czasu.. ale milo widziec ze juz cus takiego powstalo :)
Bacry Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 Skoro tak się to forum ostatnimi czasy rozrosło to proponuję jeszcze jedną zmianę. Z tego co zauważyłem w wip\'ie znajduje się straaaszna (jak dla mnie) ilość projektów samochodów. Nie wszystkich to interesuje. Można by w WIP\'ie podzielić od razu wątki na samochody i inne, tak jak w renderingu jest podział na poszczególne programy.
Swietlik Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 dokładnie, tak jak jest teraz z nazewnictwem wątków to można by zrobić po prostu takie działy (pojazdy, postacie itd. jak to jest) good idea Bacry
VGT Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 ALe czy to rozgraniczanie na kolejne dzialy nie spowoduje zbyt dużego mieszania?? Załóżmy, że potem w samochodach dużo osób zrobi Focusa, to może niech focus ma osobny dział. Mi się wydaje, że doskonale w tej roli sprawuje się właśnie nazewnictwo wątków (osoby nie lubiące samochodów omijają wątki \"pojazd\"). A teraz spójrzcie od strony osób odwiedzających wszystko. Tyle podforum do zwiedzenia byłoby dla nich uciążliwe, więc trudno dogodzić wszystkim :)
Swietlik Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 W sumie też prawda, zrobimy mały porz±dek, ale cało¶ć będzie bardziej zagmatwana niż była. [lol2][lol2][lol2] Ma kto¶ może inny pomysł, bo jakby nie patrzeć w WIP\'ie ¶mietnik jest niestety.
Bacry Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Jeżeli chodzi o ogl±danie wielu w±tków to się akurat nie zgadzam. W tej chwili wchodz±c do działu WIP króluj± pojazdy. Jeżeli chce się obejrzeć te mniej popularne trzeba wybierać kolejne strony. Co powoduje dłuższy czas oczekiwania. Zwyczajnie nie bardzo lubię samochody więc do nich nie zagl±dam. Dlatego nasunęła mi się taka uwaga. A, że forum rozbudowuje się nadmiernie to inna para kaloszy :D Pozdrawiam Bacry
Rekomendowane odpowiedzi