Napisano 23 Wrzesień 200321 l Powstaly 2 nowe dzialy: \'mam newsa\' i \'FAQ\'. Zasady \'newsow\' sa tutaj: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=6713 W dziale \'FAQ\' beda sie pojawiac najczesciej zadawane pytanie wraz z odpowiedziami (jak to faq ;) ). Nowe watki moga zaczynac tylko moderatorzy. Jezeli masz jakas propozycje to wyslij mi ja za pomoca u2u.
Napisano 23 Wrzesień 200321 l pierwszorzędny pomysł pierwsza modyfikacja forum która mi się naprawde podoba
Napisano 29 Wrzesień 200321 l Faq ja proponowalem juz tylko ze w koncu nie wyszlo, bo nie mialem czasu.. ale milo widziec ze juz cus takiego powstalo :)
Napisano 30 Wrzesień 200321 l Skoro tak się to forum ostatnimi czasy rozrosło to proponuję jeszcze jedną zmianę. Z tego co zauważyłem w wip\'ie znajduje się straaaszna (jak dla mnie) ilość projektów samochodów. Nie wszystkich to interesuje. Można by w WIP\'ie podzielić od razu wątki na samochody i inne, tak jak w renderingu jest podział na poszczególne programy.
Napisano 30 Wrzesień 200321 l dokładnie, tak jak jest teraz z nazewnictwem wątków to można by zrobić po prostu takie działy (pojazdy, postacie itd. jak to jest) good idea Bacry
Napisano 30 Wrzesień 200321 l ALe czy to rozgraniczanie na kolejne dzialy nie spowoduje zbyt dużego mieszania?? Załóżmy, że potem w samochodach dużo osób zrobi Focusa, to może niech focus ma osobny dział. Mi się wydaje, że doskonale w tej roli sprawuje się właśnie nazewnictwo wątków (osoby nie lubiące samochodów omijają wątki \"pojazd\"). A teraz spójrzcie od strony osób odwiedzających wszystko. Tyle podforum do zwiedzenia byłoby dla nich uciążliwe, więc trudno dogodzić wszystkim :)
Napisano 1 Październik 200321 l W sumie też prawda, zrobimy mały porz±dek, ale cało¶ć będzie bardziej zagmatwana niż była. [lol2][lol2][lol2] Ma kto¶ może inny pomysł, bo jakby nie patrzeć w WIP\'ie ¶mietnik jest niestety.
Napisano 1 Październik 200321 l Jeżeli chodzi o ogl±danie wielu w±tków to się akurat nie zgadzam. W tej chwili wchodz±c do działu WIP króluj± pojazdy. Jeżeli chce się obejrzeć te mniej popularne trzeba wybierać kolejne strony. Co powoduje dłuższy czas oczekiwania. Zwyczajnie nie bardzo lubię samochody więc do nich nie zagl±dam. Dlatego nasunęła mi się taka uwaga. A, że forum rozbudowuje się nadmiernie to inna para kaloszy :D Pozdrawiam Bacry