limoli Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Postanowiłam nie tworzyc nowego watku co nowa prace wiec bede tutaj od czasu do czasu coś wrzucać ,by posłuchać waszych opini :p Pare słow do tej pracy, w sumie to z pierwszym zamierzeniem tylko ta babeczka miala mieć kontur, miała być wyraźnie "nie z tego świata" tylko z jakiegoś japońskiego RPG'a or bijatyki >: D, ale za bardzo to nie spasowało mi to do całości wiec już i chłopaka pociągnełam konturem :) tlo za bardzo mi chyba też nie wyszło, w każdym bądz razie mogło być lepiej... tak sie właśnie kończy siedzenie przy konslowach >: D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 ta panienka za bardzo odstaje od tła ,wygląda jak wklejona z jakiegos komiksu ;) no ale bardzo komiksowo wyszło całkiem całkiem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limoli Napisano 6 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2007 ła :D dostałam nowiusi tablet i wkoncu mam sie czym porzadnym poszczycić, jednak Wacom to jest sprzet najwyższej klasy :) Polecam wszystkim niedowiarkom. Nie bijcie za wielość XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 6 Kwiecień 2007 Share Napisano 6 Kwiecień 2007 druga panna zabojcza :D i swiatlo i poza i wogole :) pierwsza taka sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Ostatni bardzo ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 fajna dlon na pierwszym....twarz ma przede wszystkim za szeroko rozstawione oczy i zby male usta... na drugi swiatlo fajne...wogole fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Drugi extra. Fajnie zrobione są krople wody. Dodają realizmu IMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Ostatni jest całkiem całkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 o kurka!ta ostatnia jest bombowa! mam w związku z tym pytanko:czy można poprosić o jakieś wcześniejze stepsy tej pracki? ja się dopiero uczę i chętnie zobaczę jak takie dzieło powstaje:),please...Pozdrowionka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silesti Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 światło w ostatnim mniammm bardzo ładne rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 that's nice ! swiatlo na pannie w wodzie - pelen szacun... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi