Napisano 1 Wrzesień 200618 l Postanowiłam nie tworzyc nowego watku co nowa prace wiec bede tutaj od czasu do czasu coś wrzucać ,by posłuchać waszych opini :p Pare słow do tej pracy, w sumie to z pierwszym zamierzeniem tylko ta babeczka miala mieć kontur, miała być wyraźnie "nie z tego świata" tylko z jakiegoś japońskiego RPG'a or bijatyki >: D, ale za bardzo to nie spasowało mi to do całości wiec już i chłopaka pociągnełam konturem :) tlo za bardzo mi chyba też nie wyszło, w każdym bądz razie mogło być lepiej... tak sie właśnie kończy siedzenie przy konslowach >: D
Napisano 1 Wrzesień 200618 l ta panienka za bardzo odstaje od tła ,wygląda jak wklejona z jakiegos komiksu ;) no ale bardzo komiksowo wyszło całkiem całkiem :]
Napisano 6 Kwiecień 200717 l Autor ła :D dostałam nowiusi tablet i wkoncu mam sie czym porzadnym poszczycić, jednak Wacom to jest sprzet najwyższej klasy :) Polecam wszystkim niedowiarkom. Nie bijcie za wielość XD
Napisano 6 Kwiecień 200717 l druga panna zabojcza :D i swiatlo i poza i wogole :) pierwsza taka sobie...
Napisano 7 Kwiecień 200717 l fajna dlon na pierwszym....twarz ma przede wszystkim za szeroko rozstawione oczy i zby male usta... na drugi swiatlo fajne...wogole fajne :)
Napisano 28 Czerwiec 200717 l o kurka!ta ostatnia jest bombowa! mam w związku z tym pytanko:czy można poprosić o jakieś wcześniejze stepsy tej pracki? ja się dopiero uczę i chętnie zobaczę jak takie dzieło powstaje:),please...Pozdrowionka:)