Gość User190 Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 I znowu mam do was nietypową prośbę :) Chciałem zrobić logo dla sqadu na streetball. Od jakiegoś czasu zwykliśmy się nazywać "Obrońcy Purpurowego Misia IX" i już tak zostało :) Ostatnio zakupiliśmy koszulki, więc przydałoby się też jakieś fajne logo na plecach :) Szukam inspiracji, bo jak narazie udało mi się wyqmać takiego gniota jak na obrazku.. a bardzo mnie to nie satysfakcjonuje.. Moim zamysłem jest minimalizm - możliwie jak najmniej kształtów przy uzyskaniu hardcoreowego efektu kojarzenia się misia z czymś złym/morderczym/mocnym/dynamicznym... coś a'la postacie z tokioplastic byłyby chyba dobre (właśnie mi to przyszło do głowy :)
brumugun Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 Jest późno w nocy , a jak jest późno w nocy to mi odbija. Jak streetball to streetball, takie cos przyszlo mi do glowy, moze sie przyda. xD, nie bij . Street ball:
Gość User190 Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 za mało hardcore'u panowie!! Jak tak teraz patrzę na mojego misia to odzywa się odruch wymiotny - muszę coś dobrego wyqmać, bo takie zostać nie może :)
mentaller Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 ostani najlepszy z tej trójki (przemawia przez niego szał). masz pozwolenie na używanie tego sloganu ? ;]
Gość User190 Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 też tak myślę, ale dalej nie jestem zadowolony :) Chcę to jeszcze jakoś uprościć, bo za duży tam chaos.. za bardzo dosłowny jest :) Pozwolenia nie mam, ale w wersji finalnej może jakoś zepsuje ten napis, na np. "just did it"
brumugun Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 Ostatni super, napis usuń albo zamień na : "hug me" . ;)
kipalol Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 a moze takie cos .Chyba lepiej bywygladało bez ramek ;P
Gość User190 Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 ooo... pomysł też niezły.. dawajcie panowie - każde ręce się przydadzą ;) spróbuję później wystylizować miśka trochę bardziej na pucca style :)
Gość User190 Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 I właśnie dlatego misio jest czarny z elementami czerwieni.. tj. purpury kardynalskiej :P Btw. to u Ciebie magneta, a jak już coś to wolałbym jednak purpurę kardynalską :P Purpura wygląda tak, jak tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Purpura
kipalol Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 w czym machnąłeś tą piłeczkę?? :) Piłka jest foto tyle ze z filtrem ;P
Gość User190 Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 chveti, ale u Ciebie to już nie ma czego bronić :P kipa> jak możesz to wrzuć fotę :)
Rekomendowane odpowiedzi