Gość nextone Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 Witam mam problem z odpaleniem programu. Mam karte graficzną Radeon X1600 Pro na sterownikach Omega i gdy odpalam program 3ds max 7 kiedy dochodzi do wyboru opcji 3D np. Software, OpenGL, Direct3D, nie działa zadna pokazuje mi sie taki komunikat ===> Fatal Error ===> Interactive 3D Renderer initialization failed. Please check your settings by using the -H command line option.
weinert Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 moze warto sprobowac z innymi sterownikami?
Gość nextone Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 Najlepsze jest to że ściągnąłem też 3ds max 6 i jest identyczny problem ciągle dzieje sie to samo i starałem sie to robić na sterownikach omega jak i catalysta. Pomocy dobrzy ludzie bo naprawde nie wiem o co chodzi w tym wszystkim ...
piotrek Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 Poszukaj na ich stronach, jakie sterowniki polecają.
hcpiter Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 ha ! Miałem identyczny problem jak chciałem na laptopie odpalić max`a 6,7 nie było roznicy ciągle ten sam error. Nie miałem ochoty sie z tym bawic i to olałem ale moze to byc moze sterowniki albo cos ze sprzętem, ja bym to reinstalką potraktował :D
Gość nextone Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Dzięki, dla wszystkich z takim samym problemem pomogło FORMATOWANIE gównianego windowsa dzięki wszystkim.
Rekomendowane odpowiedzi