Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmmm... kolejna szklarnia z paliwem. Kolorystyka ładna, bo BP ma takie kolory firmowe. Prawdą jest jednak, że przy stacjach benzynowych z formą raczej poszaleć nie można. Pozdrawiam

Napisano

a mi się proporcje nie podobaja, szczególnie ten facio na pierwszym planie w stosunku di wysokości stacji. Długośc wysuniętego dachu na pierwszym planie zbyt mała. Szczególnie to ważne bo skrajny rząd dystrybutorów obsługuje ciężarówki. Lampy też napewno takie będą, najczęściej na stacjach są kwadratowe lampy fluoro lub sodowe a nie podłużne oprawy na dwie świetlówki które mają dużo mniejszą wydajność.

Jw. całkowity brak konstrukcji nośnej dachu, nie mów, że przy tej grubości dachu konstrukcja jest wewnątrz. To jest duża powierzchnia.

Napisano
. Co mi sie nie podoba to perspektywa troche za mocno idzie w gore, niebo oraz "laser" logo BP. Pozdry.

Chodzi ci o trzeci zbieg.nie wiem jak sie go calkowicie pozbyc. camera ma spory fov i troche sie namanewrowalem zeby nie byl wiekszy niz jest.

Napisano
a mi się proporcje nie podobaja, szczególnie ten facio na pierwszym planie w stosunku di wysokości stacji. Długośc wysuniętego dachu na pierwszym planie zbyt mała. Szczególnie to ważne bo skrajny rząd dystrybutorów obsługuje ciężarówki. Lampy też napewno takie będą, najczęściej na stacjach są kwadratowe lampy fluoro lub sodowe a nie podłużne oprawy na dwie świetlówki które mają dużo mniejszą wydajność.

Jw. całkowity brak konstrukcji nośnej dachu, nie mów, że przy tej grubości dachu konstrukcja jest wewnątrz. To jest duża powierzchnia.

oddzielny dystrybutor dla ciezarowek bedzie po drugiej stronie stacji.konstrukcja zadaszenia moze miec ksztalt plaskiej trapezowej kratownicy tak ze nie bedzie widoczna z poziomu zaby poza krawedzia dolna trapezu.o lampach przyznam nic nie wiem.moze sa takie jak mowisz tylko ze prostokatne?pozdr.

Napisano

Jak dla mnie to za bardzo się wszystko świeci. Nie wiem czy ten gość na pierwszym planie jest z obsługi stacji ale jeżeli tak to ręce w jego kieszeniach nie bardzo zapraszają do korzystania z ich usług.

Napisano

misoni..dzieki:]

tores...ten ludzik jest z obslugi.i to jedyny jakiego znalazlem z stroju bp w necie O_o. na jakiejs stronie z kurtkami:].

co do swiecenia to cala scena byla ciemniejsza ale rozjasnilem do wydruku bo zawsze bardzo mi pociemnia.mam nadzieje ze wyjdzie ok

dzieki wszystkim za uwagi.:cool: