Napisano 4 Wrzesień 200618 l Wizja staje sie faktem... Projekt moj wiz moja... Niestety (jak zwykle) mialem klopoty z renderem (moze kiedys zmienie ten moj zlomowaty komputer i render bede mial wczesniej niz po 6 godzinach :/ ) p.s zdaje sobie sprawe z tego, ze jest to niekomletna scena (brak chodnika, lawek dl widzow) lecz moje nerwy nie wytrzymaja dalszeg meczenia sie (zacinania wvievportów). trudno niech bedzie taki jaki jest...
Napisano 4 Wrzesień 200618 l Amfiteatr taki średniawy imho :( A gdzie miejsce na widownie? :D Chyba nie każesz im siedziec na trawie? :D
Napisano 4 Wrzesień 200618 l Jednak radze sie pomeczyć, bo w tej chwili średnio, jest wiele sposobów, żeby przyśpieszyć prace w viewportach, choćby ukrywanie obiektów na których nie pracujemy, dodanie modyfikatora optymize, wyłączanego tylko na czas renderu, praca w wielu plikach (jeden plik -> jeden model) i potem w końconwej scenie mergujemy gotowce, użycie vrmesh (jeśli używasz vraya oczywiście). Teraz to wielkie są tylko słowa : Wizja staje sie faktem... hehe, pozdro :)
Napisano 4 Wrzesień 200618 l Autor niestety, moze kiedys (zawsze tak mowie :/ ) ja dokoncze. *streaker- znane sa mi te metody lecz szalu dostaje jek chce ustawic kamere i doswiadczam klatkowania w view... *piotrek- zawstydzasz mnie ;/ Tak czy siak kolejne doswaidczenie (3ds-ie) zdobyte... wczoraj widzialem wydruki i powiem ze wygladaja slicznie :->
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Lepiej używać kolorów "nie z tubki" . Zdjecie e tle marne, lapiej czasem samemu coś stworzyć plamą niz słe zdjecie dać. No chyba że tak je przerobić żeby nie wygladalo zle i nei bylo w tych kolorach