Patryska1991 Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Jakie najlepiej przedmoity zdawac na maturze?
tpiatek Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 pytasz pod względem jakichś studiów graficznych ? Uściślij.. ale jednak najlepiej z tego co się umie najlepiej :P Dziwne pytanie... ___ Edit: Oj przepraszam .. mogłem się zasugerować działem w którym znajduje się wątek. Matma ? ehh ... matmyczar :)
Gość User190 Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 jak 1991 to chyba sporo zcasu Ci zostało :P polski, j. obcy, matematyka lub fizyka - zależy co chcą i tyle :)
mentaller Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 w krakowie jeszcze historię/historie sztuki.
Patryska1991 Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Napisano 5 Wrzesień 2006 Wiem,ze sporo ale wole sie wczesniej dowiedziec.No i jeszcze profil wybrac jakis do liceum ;/
polka dot Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 profil w liceum praktycznie nie ma znaczenia. ale wybierz cos z matma, bedzie ci latwiej na maturze. mi nie bylo :D
Lucas Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Cóż, ja tam maturę to zdawałem można powiedzieć minimum - polski, angielski, matematyka. Oczywiście nie na wszystkich uczelanich tak jest, ale na Politechnice Warszawskiej przyjmują na podstawie egzaminu wewnętrznego, przede wszystkim z rysunku - maturę trzeba po prostu tylko zdać. Podobnie jest chyba na Politechnice Gdańskiej ale radzę zajrzeć na strony i zrobić dokładne rozeznanie. Tak więc - jęsli interesuje Cię Architektura na PW, olej Polski, olej Historię, olej w ogóle przedmioty szkolne (oczywiście w ramach rozsądku, maturę trzeba jednak zdać, a ortografię i datę bitwy pod Grunwaldem znać też wypada;]) a za to zapisz się na dobry kurs rysunku i właśnie tym zajmuj się przez kilka najbliższych lat:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi