Blakes Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Witam, chciałbym pokazać wam moją ostatnią prace. Jestem początkujący więc nie ukazuje ona ani super modelingu ani super texturowania ani niczego podobnego. Prosta scena wzięta z mojej fantazji. Renderer: Mental Ray. Sofware: 3d Studio Max 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Bardzo podoba pomysl...a to ze pokazane jest w stylu uproszczonym tylko podkresla wymowe sytuacji. Ciekawy kierunek pracy. Zycze wielu podobnych klimatem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 dobrze zaczynasz, przyjemna praca jak na poczatek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WojciechZ Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Praca bardzo ciekawa. Brak tekstur myślę tyko pomaga całej sytuacji. W końcu ma ona przygnębiać i smucić a nic lepiej tego nie okaże jak kolor biały i czarny. Co do modelowania może nie jest to praca wybitna ale wdzięcznie umieściłeś na niej wszystkie elementy. Praca przemyślana. Keep up the good work. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakes Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Dziękuje za komenatrze, podnoszą mnie na duchu ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Modeling prosty ale praca naprawde z klimatem i bardzo mi sie podoba :) Byle tak dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 fajny pomysł ale te schodki jakies takie mało randomalne (czyt... za dużo powtarzających się cyfr :) ) i dość izometrycze pracka ma klimat... bardzo ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 tak jak powiedziales nic zaawansowanego, ale wygląda to fajnie i render też dobry;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Czcionka brzydka :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drem Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 dla mnie czcionka posauje do otoczenia:D fajny pomysl miales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 super czciąka najprostrza taka jak cały klimat pracy;] i ogólnie tak jak hkropinski Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krencony Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Naprawde fajny pomysł, podziwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferdkowaty Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Znakomity pomysl, praca bardzo mi sie podoba, nie ma sie do czego przyczepic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin-2001 Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 ciekawa praca.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi