Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam polecenie, w ktorym trzeba wykonac prostokat (wykonalem go z box'u),

a nastepnie trzeba go kliknac prwaym przyciskiem myszy i z menu podrecznego wybrac convert to: convert to editable spline. w tym problem ze chce tak zrobic ale nie ma opcji "convert to editable spline".:/ co jest nie tak?

• Odpowiedzi 24
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

prostokat (wykonalem go z box'u)

a prostokąt to nie box przecież!

nieda się geometri na spline przekonwertować.

Coebie interesuje Create->Splines->Rectangle

Napisano

prostokąt jest figurą 2-wymiarową, płaską. Pudełko, a włąściwie prostopadłościan po angielsku nazywa się "box" :) i jest w 3 wymiarach.

Napisano

jeszcze takie male pytanko (jak juz na pewno wiecie jestem poczatkujacy:])

czy plejna wykonuje sie kozystajac z jakiejs specjalnej obcji czy mozna go wykonac z box'u? link:

http://www.max3d.pl/tut.php?id=297

I jak obrucic o 90 stopni (plejna) wzgledem osi X? bo to co na tym tutorialu jest to dla mnie za malo:P

Napisano

ortografia przede wszystkim, potem 3d

twoje problemy zdradzają, że jesteś strasznie napalony. Używaj F1, wystarczy wpisac rotate i już, to nie boli

Napisano

weno poczytaj helpa, zapoznaj sie z interfejsem programu a potem wytaczaj tak banalne pytania jak te powyzej. Bez podstaw do niczego nie dojdziesz i nikt cie nie bedzie lubił

Napisano

podoba mi sie jak napisales (sanki) nikt nie bedzie mnie lubił:] hehe. troche przeadziles. ale odpowiedz PIKSARA bardziej mi sie podoba:] i wogule wole pytac was (bo wiem ze szybciej odpiszecie niz ja to znajdze , do tego zainstalowalem angielska wersje max'a:P)

sanki - nie przesadzaj:D

Napisano

Wiesz ja niechcę być niemiły ale za takie pytania ktoś prendzej czy puźniej będzie dla ciebie niemiły.

do tego zainstalowalem angielska wersje max'a

Zwariowałeś. po co ci angielska wersja :D

ortografia przede wszystkim

Protestuję. Liczy się przekaz.

Napisano

Protestuję. Liczy się przekaz.

Teraz ja protesuję, dzieci nas oglądają.

drem, efektem twojej ignorancji będzie ignorancja ludzi z forum, później będziesz potrzebował prawdziwej pomocy i nikt się nie odezwie.

Napisano
bo czasami patrze na angielskie tutoriale i lepiej sie pracuje z angielska wersja maxa'a

Szczególnie biorąc pod owagę, że masz jeszcze do wyboru francuski, niemiecki i chiński ;P

Napisano

Przypomina mi sie sytuacja w ktorej male dziecko chcialo kupic gumy do zucia w prostokaty....po dobrych 10 min wyjasnilo sie ze chodzi o pastylki... :D..yyy ku sprostowaniu...chodzilo mi o opczatkowa faze rozmowy ;)

Napisano

jak juz dojdzie do takiej sytuacji ze nikt mi nie bedzie odpowiadal to znajde inne forum:P czego bardzo nie chce bo to jest najlepsze jake znam;) ale nie sadze ze przez cos takiego beda mnie nie lubic:] moze nie ktorzy lubia odpisywac na banalne pytania:D a co do help'a w max'ie to ja tam nie rozumiem polowy:/

az takiej wiedzy o jezyku angielskim nie posiadam. i czy moglby byc ktos tak mily i odpisac na banalne pytanie (banalne dla was dla mnie trudne):p

Napisano

a ja myslalem ze odpowiadacie dla pzyjemnosci:( nie wiedzialem ze wam (tobie) jest tak trudno odpowiadac na pytania. ja akurat lubie to robic (nie koniecznie na ten temat)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności