hawrok Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Zrobilem BMW Z4 ale do konca nie wiem jaka to wersja (tzn czy najnowsza) :) a szukajac zdjec i printow znalazlem ich troche, ale co tam wazne ze jakos wyglada :) Zapodaje tez siateczki: http://www.hvk.bdl.pl/grafika/bmw_z4/siata1.jpg http://www.hvk.bdl.pl/grafika/bmw_z4/siata2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzyslip Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 albo masz kamere zle ustrawiana jakos albo poprostu to auto jest u ciebie za waskie... troche krzywo po prawej przy zderzaku, przy klamce jakis bug i ta linia co do niej (klamki) z tylu dochodza tez krzywa troche.. ale mnie sie podoba modelik i tak ;) redner i oswietlenie tez fajne tylko troche za ciemno z lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 no musze powiedziec ze calkiem przyzwoicie ci wyszla ta bejca! ;-) czym robiles splajnami czy boxem? zapomniales tylko o spryskiwaczach na przedniej masce pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 spoko modelik i wnętrze jest (niewiem na ile oryginalne ;), maska i zderzak troche krzywe, ładny lakier, tylko inne studio by sie przydało, nieciekawy shader przednich lamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 no nie powinienem ocenieć samochodów bo sam ich nie robie ale mi sie wydaje że dobrze wykonałeś model render nie najlepszy ale to nie jest najtrudniejsze;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Studio brzydkie ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Bardzo przyjemny modelik. Fajna prezentacja, ale gdybyś nad tym jeszcze troszkę popracował efekt mógłby być o wieeeele lepszy. A niedużo brakuje: spryskiwacze, materiał tarcz hamulcowych, poprawienie paru krzywizn, pobawienie się z niektórymi materiałami... Tak czy siak - modelik wporzo i render też nie najgorszy :-P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 bmw. co za obciach :D Poza tym że to bmw to podoba mi się render. Model b.ładnie wykonany i fajne materiały. Render ma charakter, ładne kolerki. Co mi jeszcze niepasuje to faktycznie że samochów jest za wąski albo za wysoki. No i to tego to bmw. a fujj Fujj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawrok Napisano 9 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Dzieki wam wszystkim za komenty :) Raffaello: Nie robilem splajnami ani boxem tylko poly; Co do modelu to faktycznie jest miejscami troche krzywy oraz brakuje paru detali. Zamierzam jednak wszystko to poprawic i jeszcze raz renderowac. Piszcze wiec jeszcze co jest zle, postaram sie to poprawic. Lis: no jakby ci to powiedzec... o gustach sie nie dyskutuje. Po za tym ten model nie jest chyba specialnie popularny na tym forum (w przeciwienstwie do np. Audi TT), probowalem szukac czy ktos juz go tu robil ale wyszukiwarka nie jest zbyt dobra i nie radzi sobie z marka BMW :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 model ładny , render niestety słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fox_master Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 beemki to najlepsze samochody na świecie i rzeczywiście model jedst niezły ale render do d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 hawrok dzieki za odpowiedz, i sorki za zle postawione pytanie, mialem na mysli oczywiscie poly a nie box ;-) I GATULUJE ZA MIAJSCE NA GLOWNEJ STRONIE! jeszcze dodam ze ja tez robilem dokladnie ten sam model ale nie dokonczylem, niestety :-( i mialem w planach wyeksponowac ja na jakims ciekawym tle. No i mam pytanko czy mozesz dodac ta bejce w jakies fajne studio? fajnie by bylo ;-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 nie chce ci robic przykrosci ale szczerze mowiac nie wiem jakim stylem twoj model znalazl sie w rekomendacjach... sezon ogorkowy? niee... no nic, model nie ma obwodki grila, z tylu przy swietle ma chyba bugi, na zderzaku ma napewno, ogolnie sprawia wrazenie bubble cara... ale ogolnie nie jest zle, 6-7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 siatka dosyć oszczędna ;]. rekomendy O_o ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawrok Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2006 nie chce ci robic przykrosci ale szczerze mowiac nie wiem jakim stylem twoj model znalazl sie w rekomendacjach... sezon ogorkowy? niee... no nic, model nie ma obwodki grila, z tylu przy swietle ma chyba bugi, na zderzaku ma napewno, ogolnie sprawia wrazenie bubble cara... ale ogolnie nie jest zle, 6-7/10 nie no spoko, zdaje sobie sprawę że model i render nie są najlepsze, ale ja ciagle jestem w tym poczatkujacy, jest to raptem mój drugi czy trzeci model samochodu. Cały czas się ucze czegoś nowego, z modelu na model umiem coraz więcej. Jak tylko znajde troche czasu to postaram sie poprawić BMW i zrobic jej jakies lepsze studio. A co do rekomendacji, to sam jestem zdziwiony, co nie znaczy, że sie nie cieszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrius Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 fajny model i fajny render, mi tam się bardzo podoba pozdro trzymaj tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PT82 Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 wporzadku...render........tylko za marką nie przepadam.. ...brawa pracy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drem Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 tez mi sie wydaje za waski:D i lakier slaby. oswietlenie takie sobie:] ale ogolnie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orszulas Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 model fajniutki, próbowałem go wykonać.. ale nie dałem rady:( tylko ten lakier, jakby na resoraku, no i te studio można by ozywić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi