Marcin Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 Witam. Poszukuje firmy lub kogokolwiek kto mógł by wykonać element z tworzywa sztucznego opartego na modelu 3D lub rzutach i przekrojach. tworzywem prawdopodobnie bedzie zwyczajny plastik przemysłowy stosowany w obudowach lub elementach urządzeń. mam do wykonania tylko jedną część o wymiarach 10x5x4 cm. jeśli ma ktoś pojęcie gdzie i kto mogł by to wykonać był bym wdzięczny.
Marcin Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Napisano 10 Wrzesień 2006 hmm, może sam słabo szukałem ale udało mi sie troche znaleść, wątek zostawiam bo może ktoś w przyszłości będzie tego potrzebował ROGSTAN PPHU Przemysław Rogala Kamienica Polska Marii Konopnickiej 131 TEL. (034) 327-32-25, (0601)40-75-20 Producent artykułów z gumy i poliuretanu dla przemysłu ciężkiego i motoryzacji m.in. zgarniacze, odboje, chlapacze oraz kilkadziesiąt innych pozycji. Wykonywanie części na zamówienie zgodnie z potrzebą klienta. WYTW.ART.Z TW.SZTUCZ.i ELEKTROTECHN. Bielsko Biała Komorowicka 127 TEL. (033) 821-79-90, (0602)254-978 Wykonywanie artykułów z tworzyw sztucznych na powierzonych formach. Wykonywanie art. z tworzyw sztucznych na zamówienie (możliwość wykonania formy). Części zamienne (elektrotechniczne) do dźwigów osobowych. e-mail: [email protected] Jutro prawdopodobnie będe sie kontaktował z tymi firmami więc może uda mi sie wyciągnąć cennik lub cene za własne formy.
RA Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 Ulala, ale to raczej będą kolosalne ceny, zwłaszcza jeśli chodzi o pierwszą firmę. :/ Gra może nie być warta świeczki.
Marcin Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Napisano 10 Wrzesień 2006 No ciekawe czy to producent który zgodzi sie na produkcje jednofazową bo nie mam w planach wyrobu wiecej niz jednego elementu. Najwyżej znajde kogoś z tokarką i bardzo dobrymi umiejętnościami, ale ciekawe jak tokarka będzie sobie radziła z obróbką poliuretanu
javor Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 nom ceny wykonania formy są spore więc jeśli ci chodzi o jeden lub kilka odlewów to raczej przerazisz się ceny :) ale jeśli już się dowiesz jakie sa koszta to podziel sie z nami inormacja.
Leru Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 Marcin -> a czemu poliuretanu ? Zrób sobie model matkę i zrób z niej odlew Albo zrób model z plasteliny i zrób odlew (mówię poważnie) Wogóle pokaż co tam masz do zrobienia
illy Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 sorry ale jaka tokarka chcecie zrobic model ktory pokazal kome? szybciej jakas frezarka automatyczna, takie cos dziala w oparciu o cad
Rekomendowane odpowiedzi