Napisano 10 Wrzesień 200618 l Witam. Poszukuje firmy lub kogokolwiek kto mógł by wykonać element z tworzywa sztucznego opartego na modelu 3D lub rzutach i przekrojach. tworzywem prawdopodobnie bedzie zwyczajny plastik przemysłowy stosowany w obudowach lub elementach urządzeń. mam do wykonania tylko jedną część o wymiarach 10x5x4 cm. jeśli ma ktoś pojęcie gdzie i kto mogł by to wykonać był bym wdzięczny.
Napisano 10 Wrzesień 200618 l Autor hmm, może sam słabo szukałem ale udało mi sie troche znaleść, wątek zostawiam bo może ktoś w przyszłości będzie tego potrzebował ROGSTAN PPHU Przemysław Rogala Kamienica Polska Marii Konopnickiej 131 TEL. (034) 327-32-25, (0601)40-75-20 Producent artykułów z gumy i poliuretanu dla przemysłu ciężkiego i motoryzacji m.in. zgarniacze, odboje, chlapacze oraz kilkadziesiąt innych pozycji. Wykonywanie części na zamówienie zgodnie z potrzebą klienta. WYTW.ART.Z TW.SZTUCZ.i ELEKTROTECHN. Bielsko Biała Komorowicka 127 TEL. (033) 821-79-90, (0602)254-978 Wykonywanie artykułów z tworzyw sztucznych na powierzonych formach. Wykonywanie art. z tworzyw sztucznych na zamówienie (możliwość wykonania formy). Części zamienne (elektrotechniczne) do dźwigów osobowych. e-mail: [email protected] Jutro prawdopodobnie będe sie kontaktował z tymi firmami więc może uda mi sie wyciągnąć cennik lub cene za własne formy.
Napisano 10 Wrzesień 200618 l Ulala, ale to raczej będą kolosalne ceny, zwłaszcza jeśli chodzi o pierwszą firmę. :/ Gra może nie być warta świeczki.
Napisano 10 Wrzesień 200618 l Autor No ciekawe czy to producent który zgodzi sie na produkcje jednofazową bo nie mam w planach wyrobu wiecej niz jednego elementu. Najwyżej znajde kogoś z tokarką i bardzo dobrymi umiejętnościami, ale ciekawe jak tokarka będzie sobie radziła z obróbką poliuretanu
Napisano 10 Wrzesień 200618 l nom ceny wykonania formy są spore więc jeśli ci chodzi o jeden lub kilka odlewów to raczej przerazisz się ceny :) ale jeśli już się dowiesz jakie sa koszta to podziel sie z nami inormacja.
Napisano 11 Wrzesień 200618 l Marcin -> a czemu poliuretanu ? Zrób sobie model matkę i zrób z niej odlew Albo zrób model z plasteliny i zrób odlew (mówię poważnie) Wogóle pokaż co tam masz do zrobienia
Napisano 11 Wrzesień 200618 l sorry ale jaka tokarka chcecie zrobic model ktory pokazal kome? szybciej jakas frezarka automatyczna, takie cos dziala w oparciu o cad