Napisano 13 Wrzesień 200618 l Czesc, to jest moja nowa praca. Dawno nic nie postowalem tutaj , ale jestem zajety praca w filmie "Fantastic Four II". Czesc i powodzenia. http://www.voytek-art.com/just-the-beginning.jpg
Napisano 13 Wrzesień 200618 l sorry że nic nie postowałem ale byłem zajęty pisaniem nowego scenariusza do nowej części Gwiezdnych Wojen. na 2d się nie znam ale praca wygląda conajmniej dziwnie - pare fotek zmontowanych do kupy, dziura w ścianie któa miała wyglądać jak wnęka wygląda bardziej jak czarna płachta z rysunkiem stwora - dziwnie się to odbiera.
Napisano 13 Wrzesień 200618 l Muszę przyznać ze masz naprawdę świetne pracki, lecz ta moim zdaniem nie wyszła najlepiej. Co do wrażenia fotomontażu- prawdopodobnie skanujesz to co namalowałeś olejnymi??
Napisano 13 Wrzesień 200618 l Ty sie hindus nie nasmiewaj bo duzo 2d artsistow pracuje przy filmach... zazwyczaj robia koncepty i matte paintingi... pozatym watpie zeby to byly zdjecia :]
Napisano 13 Wrzesień 200618 l Ciekawa mroczna wizja. Osobiście wole twoje pejzaże i matte ;) Pozdrawiam :)
Napisano 13 Wrzesień 200618 l pozatym watpie zeby to byly zdjecia :] hmmm -.- chyba jednak byly ( chyba ze nie wyczolem ironii :P) JoKeR
Napisano 14 Wrzesień 200618 l Autor Jak sie nie znasz na 2D, to sie zapoznaj, bo to podstawa. Some people works at bakery and some for film.
Napisano 14 Wrzesień 200618 l w tej pracy bardzo slabo polaczyles fotografie z malowaniem, popracuj troche nad tym bo ogolnie fajny klimat.