WojciechNowakowski Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Czesc, to jest moja nowa praca. Dawno nic nie postowalem tutaj , ale jestem zajety praca w filmie "Fantastic Four II". Czesc i powodzenia. http://www.voytek-art.com/just-the-beginning.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 sorry że nic nie postowałem ale byłem zajęty pisaniem nowego scenariusza do nowej części Gwiezdnych Wojen. na 2d się nie znam ale praca wygląda conajmniej dziwnie - pare fotek zmontowanych do kupy, dziura w ścianie któa miała wyglądać jak wnęka wygląda bardziej jak czarna płachta z rysunkiem stwora - dziwnie się to odbiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazziu Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Muszę przyznać ze masz naprawdę świetne pracki, lecz ta moim zdaniem nie wyszła najlepiej. Co do wrażenia fotomontażu- prawdopodobnie skanujesz to co namalowałeś olejnymi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Ty sie hindus nie nasmiewaj bo duzo 2d artsistow pracuje przy filmach... zazwyczaj robia koncepty i matte paintingi... pozatym watpie zeby to byly zdjecia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sagittaire Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Ciekawa mroczna wizja. Osobiście wole twoje pejzaże i matte ;) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 pozatym watpie zeby to byly zdjecia :] hmmm -.- chyba jednak byly ( chyba ze nie wyczolem ironii :P) JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojciechNowakowski Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Jak sie nie znasz na 2D, to sie zapoznaj, bo to podstawa. Some people works at bakery and some for film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 w tej pracy bardzo slabo polaczyles fotografie z malowaniem, popracuj troche nad tym bo ogolnie fajny klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi