siyokh Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 Witam... Jestem raczej laikiem w te sprawy, dlatego też moje pytanie jest zapewne na takim poziomie.. Chodzi o to że staram się wymodelować mój pierwszy pojazd i pierwszym drobnym problemem jest to że coś nie tak jest z wyświetlaniem plane`ów: podgląd: Przejrzałem forum [w szczególności FAQ] i prócz http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=3232 tego nic nie znalazłem... a to zbytnio mi nie pomogło. Używam 8v 3dsmaxa. W czym tkwi problem? Jak go rozwiązać? :)
Ania Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 co jest nie tak? jeśli chodzi o zpikslowaną teksturę, to właśnie w drugim linku który podałeś jest rozwiązanie (ewentualnie trzeba wystartować na nowo po przestawieniu tamtej opcji). jeśli nie o to chodzi, to wytłumacz.
siyokh Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Napisano 13 Wrzesień 2006 a rzeczywiście, wystarczyło zresetować maxa. :)
XaoC Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 Pozmieniaj sterowniki i ustawienia, jak przeszkadza ci kolor mapki to zmien kolor self illuminatio na ciemniejszy/jasniejszy.
Rekomendowane odpowiedzi