Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, zabieram sie za nissana, do bmw jeszcze wroce. Co sadzicie o dotychczasowej pracy. przednich i tylnich zderzakow nie koncze bo beda one wygladaly troche inaczej niz w modelu seryjnym.

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No no siateczka miodzik...co do modelu nie mam zastrzeżen..

pozdr

Napisano

siateczka jest pięknie uporządkowana [spox] ale wydaje mi się, że mogłaby być trochę mniej gęsta :) trzymaj się [piwo]

Napisano
  • Autor

Karoseria juz jest skonczona [render zamieszcze wieczorem bo teraz nei mam czasu], teraz pasuje sie wziasc za wnetrze, chyba ze macie jeszcze jakies komentarze co do obecnej formy. Znacie jakies tutoriale o tworzeniu wnetrza samochodu i felgi.

Napisano
  • Autor

maly apdejcik, uwazam karoserie za skonczona, co najwyzej jakies zmiany kosmetyczne, ale to na koncu przy finalnym renderingu. prosze o jakies sugestie co do ewentualnego tuningu ;] i do tworzenia wnetrza bo nie mam pojecia jak sie do tego zabrac.

Napisano
  • Autor

i przod

aha. nie zwracajcie uwagi na reflektory bo sa do du... za to tez nie wiem jak sie zabrac zeby wygladalo realistycznie

Napisano

klamki zapomniałeś, a z tego co wiem to on ma jakąś taką dziwną klamkę... której u ciebie nie widzę :D a reszta jest ok, tylnie nadkole poprawiłeś, karoseria gładziutka, tak trzymaj :) [piwo]

Napisano

mozesz napisac jaka technika robisz ? i ile godzin Ci zajmuje taki model ? ktory to Twoj samochod :) ?

Napisano
  • Autor

MJ - poly modeling, a ile czasu to nie za wiele, a to moj pierwszy model ktory mam zamiar skonczyc ;], w sensie duzo modeli wczesniej zaczynalem [zadnego jeszcze nie ukonczylem] i przez to uczylem sie techniki itd. jesli chodzi o karoserie to w dosc szybkim tempie ja zrobilem.

Napisano

też bym tak chciał umieć :( 0 błędów jeżeli chodzi o geometrie.. no może kilka ale to widać bez lakieru np te listwy w dzwiach albo ten kancik na swiatłach a i jecze te nad kole z przodu poprawisz? chodzi mi o takie dziwne zakończenie z przodu

Napisano

ale siŕ naogl▒da│em, ca│a sekunda :D ale jest spoko, jak sko˝czysz model to zrˇb conajmniej 10-cio sekundow▒ :) tylko wspˇ│czujŕ renderowania 250 klatek :] trzymaj siŕ [piwo]

Napisano
  • Autor

w koncu zabralem sie za wnetrze, oto efekt dotychczasowej pracy, wiem ze jest troche bledow, ale tego w koncowym renderingu prawie wogole nie bedzie widac, po za tym nie robie cabrio, zeby bylo widac wnetrze takze nie widze sensu tak sie przykladac do szczegolow;]