Pchelek Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 Mam prosbe do osb posiadajacych tego tutoriala (http://www.digitaltutors.com/store/product.php?productid=56&cat=0&bestseller) Czy jest mozliwosc zeby ktos mi wyslal na maila albo wrzucil gdzies na neta ten poczatkowy plik od ktorego sie zaczyna... tam sa tylko ustawione 4 box'y z widokiem na samochod z wszystkich stron ale wlasnie go nie mam a jest mi bardzo potrzebny z gory dzieki za pomoc ! pozdrawiam !
piotrek Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 Jeśli powinien być dołączony do tutka, a go tam tam nie ma, złóż reklamację.
Destroyer Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 hehe ktoś na P2P przestał udostępniać zanim ściągnołeś całość ? :)
Pchelek Napisano 20 Wrzesień 2006 Autor Napisano 20 Wrzesień 2006 tak chetnie bym zlozyl reklamacje :) ale to chyba adminowi sieci DC na akademiku ;) mam niby wszystkie 3 plytki przegladalem te tutki wszystko jest tylko brakuje tego pliku :) a nawet jakas niepotrzebna instalka quicktima na wszystkich 3 cedekach jest
hokr Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 facet nie osłabiaj... member od 2003 to chyba znasz zasady forum...
Pchelek Napisano 20 Wrzesień 2006 Autor Napisano 20 Wrzesień 2006 "Posty zawierajace pytania o warezy i cracki beda natychmiast kasowane." no i jeszcze chyba gdzies pisali ze nie mozna gadac o nielegalnym oprogramowaniu dobra trudno ja sie pytam tylko o jeden pliczek jak nikt mi go nie wysle swiat sie nie zawali poradze jakos sobie ale przeciez tak grzecznie prosze :)
mathix Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 Tam pewnie nie było żadnego boxa, tylko image plane, bo tego się w mayce używa. Przeczytaj sobie to:http://www.the-blueprints.com/index.php?tutorials/maya/ , przypuszczam, że nawet ładniej jest wyjaśnione. Nie będziesz musiał zadawać żadnych nieodpowiednich pytań, zresztą wątek i tak pewnie niedługo wyleci.
Pchelek Napisano 20 Wrzesień 2006 Autor Napisano 20 Wrzesień 2006 mathix -> o dzieki rzeczywiscie ladnie napisane moze nie to czego szukalem ale dam sobie rade jeszcze raz thnx! a jeszcze taki maly ot znasz moze strone gdzie sa do sciagniecia szkice samochodow takich jak ta beta na tym tutku ?
Pchelek Napisano 20 Wrzesień 2006 Autor Napisano 20 Wrzesień 2006 dobra glupie pytanie fajna strona :)
Destroyer Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 Pchelek edytuj tematy a nie pisz jeden po drugim to nie ładnie ;) ale tego wątku zaraz chyba nie będzie tak coś czuje ;))
piotrek Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 e tam, musiałby tu jakiś mod najpierw wpaść... :>
Rekomendowane odpowiedzi