Ghost REAKTYWACJA Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Oto moja supra troche mi nie wyszła ale się starałem (felgi do dupy, lakire też). Proszę o komentarze. PS:Jaki zrobić smaochód bo ja niewiem nie mam pomysłów.:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 karoseria nawet ci wyszła ale reszta :( ps. gdzie jest kierownica ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 27 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Kierownica gdzieś tam powinna być............cyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VGT Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Samochód całkiem wyszedł. Ma miejsca lepsze i słabsze, ale jest ok. A co do... Originally posted by Ghost REAKTYWACJA PS:Jaki zrobić smaochód bo ja niewiem nie mam pomysłów.:( Zawsze można zrobić jakiś własny concept :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 a gdzie wycieraczki?;D pusc to na jakims renderze a nie scnaline:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 27 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2003 To jest Brazil (car paint) i troche photoshopa Ps: Jeszcze dzisiaj dam render z kierownicą wycierasczkami i innymi felgami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 dosc kiepsko jak na brazila hmm wlacozne jest wogle gi? no chyba jest.. ale wlacz skylighta, zmniejsz multiplay zrodla swiatla, i skylighta, pokombinuj tak bedzie ciut ladniej chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 27 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Dodałem wycieraczki, kierownicę, nowe felgi i drugi samochód.Wszystko jest takie jasne i cukierkowe bo taki chciałem osiągnąć efekt. Czyli taki trochę pedalski (czyt. 2fast2furious) PS: CO TO, TO GI? BO CHYBA NIE WIEM:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 27 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Skylighta mam włączonego i HDRI mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 śmiesznie ci te wycieraczki odstają :D model całkiem udany, ale jednak jak dla mnie ta scenka jest trochę za pedalska :] trzym się [piwo] P.S. GI = Global Illumination Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi