Napisano 27 Wrzesień 200321 l Oto moja supra troche mi nie wyszła ale się starałem (felgi do dupy, lakire też). Proszę o komentarze. PS:Jaki zrobić smaochód bo ja niewiem nie mam pomysłów.:(
Napisano 27 Wrzesień 200321 l Samochód całkiem wyszedł. Ma miejsca lepsze i słabsze, ale jest ok. A co do... Originally posted by Ghost REAKTYWACJA PS:Jaki zrobić smaochód bo ja niewiem nie mam pomysłów.:( Zawsze można zrobić jakiś własny concept :)
Napisano 27 Wrzesień 200321 l Autor To jest Brazil (car paint) i troche photoshopa Ps: Jeszcze dzisiaj dam render z kierownicą wycierasczkami i innymi felgami
Napisano 27 Wrzesień 200321 l dosc kiepsko jak na brazila hmm wlacozne jest wogle gi? no chyba jest.. ale wlacz skylighta, zmniejsz multiplay zrodla swiatla, i skylighta, pokombinuj tak bedzie ciut ladniej chyba
Napisano 27 Wrzesień 200321 l Autor Dodałem wycieraczki, kierownicę, nowe felgi i drugi samochód.Wszystko jest takie jasne i cukierkowe bo taki chciałem osiągnąć efekt. Czyli taki trochę pedalski (czyt. 2fast2furious) PS: CO TO, TO GI? BO CHYBA NIE WIEM:D
Napisano 28 Wrzesień 200321 l śmiesznie ci te wycieraczki odstają :D model całkiem udany, ale jednak jak dla mnie ta scenka jest trochę za pedalska :] trzym się [piwo] P.S. GI = Global Illumination