raqf Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Witam, oto postanowilem wziasc udzial w bitwie. Temat wydaje mi sie dosyc ciekawy i pobudza wyobraznie :). Moja praca bedzie porownaniem milosci szalenca do rozy. Roza - milosc szalenca choc piekna, ale delikatna i kuje, a inni ludzie powinni sie z nia obchodzic ostroznie. Narzedzia: Painter 7, myszka. Ponizej zamieszczam pierwszy szkic olowkiem: (w rzeczywistosci troche wieksze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 intrygujący temat...intrygująca będzie cała bitwa...:D powodznie życze...i podziwiam za zabawę myszką :] pozdr...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Heh robi się interesująco, to dobrze:) Coż moge zyczyc. Powodzenia! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Zuoełnie odmienne podejście do temaciku - no proszę :D Good luck Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 widze zie obudzilismy poetycka dusze,. bardzo dobrze, czekam na kolejne wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Ta lza tak ostentacyjnie i nienaturalnie wisi na oku, ze az przykro. Placz mozna pokazac takze w inny sposob niz przyklejona kropla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Miłość do róży tak jak \"Mały Książe\". Inspiracja z lektury szkolnej. Ach te lektury - na coś się jednak przydają :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raqf Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Drug: hm, ta lza faktycznie na tym szkicu wygalda jak jakis kamien na sznurku ;) no, ale mam nadzieje, ze lepiej to wyjdzie w painterku :) zaniedlugo postaram sie zamiescic postepy prac thx i pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raqf Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Poki mialem czas przez weekend to zajolem sie malowaniem oka, hm, tak mi to wyszlo: powiedzcie co zmienic jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 fajny koncept i wogole powodzenia w bitwie ale to ze cos jest ostre i jak tego dotchniesz i ciebie boli to nei pisze sie kuje tylko kłuje chyba ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Witam :) Ta roza nie wyglada jak roza..a lza wyglada jak zwisajacy glutek z nosa.Samo oko wyglada torche martwo..moze dodaj taki maly blysk na zrenicy?taka mala iala kropa :Dale to przeciez dopiero poczatki :) powodzenia w pracy! -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raqf Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2003 hm, szkicem sie lepiej nie sugerujcie bo to wszystko w trakcie malowania zmienia sie ;) oto ostatni juz dzis upgrade, zmienilem troche to wszystko i zamieszczam takie orientacyjne zarysy platkow rozy itp. hm, wlasnie tak widze, ze slabo wypadam na tle innych uczestnikow jak narazie ;) ale jest to moj debiut na bitwie 2d :) bedzie to przynajmniej sprawdzian samego siebie ;> pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barył Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 jezeli te krople to lzy to juz widze blad :) przyjzyj sie jak ktos placze.Lzy nie leca z calej powierzchni oka, lae tylkoz koncika :) no chyba ze to nie lzy a pot ;P lza lecaca z koncika wyglada fajnie.Platkow i lisci narazie nie oceniam. -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 baryl ma racje, spróbuj jednak zrobic tak zeby oko wtulalo sie w płatki czy liscie, bo inaczej bedziesz mial malo naturalne przejscie, ale tez nie wiem jak to bedzie wygladac, ale gratulacje postepów, oko wyglada calkiem calkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raqf Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2003 witam, hm te krople pod okiem mialy byc jako rosa, pot cos w tym stylu ;) No a oczywiscie ze platki nie beda takie o sobie tam, tylko beda jakby zrosniete z powieka i podonie lodyga bedzie zrosnieta Jezeli mi sie wyrobie z tym co teraz mam do namalowania przed terminem to postaram sie jeszcze dlon domalowac trzymajaca roze thx za komenty pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 ta fakt troche dziwnie to wyglada ale ogolnie dobrze a ragf znow z rozmachem robisz bitwa sie zaczela a ty konczysz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raqf Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2003 hehe, nie no jeszcze nie koncze ;) to dopiero 1/3 pracy A zrobilem juz troche bo robie poki mam czas i checi, bo pozniej mi sie troche na glowe zwali obowiazkow i wszystko bedize wolniej szlo ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fimir Napisano 30 Wrzesień 2003 Share Napisano 30 Wrzesień 2003 Ten projek był o wiele fajniejszy od tego czegoś kolorowego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saimon79 Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 szczeze brakuje mi troszke w tym oku emocji, jakiegos takiego mocnego spojzenia, ten pierwszy szkic duzo lepszy, w tym mam troche wrazenie ze zatraciles koncept - zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 tak sobie mysle ze to by moglo niezle wygladac jako speed - w momencie kiedy to bedziesz dopieszczac to zacznie co najwyzej wygladac jak makabryczna zabawka dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 Bardzo mi sie podobaj± takie jakby pęknięcia na oku...;) je¶li dobrze poł±czysz wszystko w jedn± kupe i troche poprawisz kaształt li¶ci to może być gites... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raqf Napisano 9 Październik 2003 Autor Share Napisano 9 Październik 2003 witam, sorx, ze dawno nie wrzucalem nic, ale mialem maly zastoj ;) Teraz zamieszczam to co mam obecnie, jest to pozbawione jakis szczegolow, a dlon jest w trakcie malowania pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 super a myslalem ze nic z tego nie bedzie radze ci zmien kolor tla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 ten kwiat ma korone ktora wygląda jak walec o czerwonym, nieregularnym boku, i podstawie w ksztalcie oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 Fajny pomysł, niefajna \"poza\" pracy. Stanowczo optuje za tym, by płatki róży wyrasatły i obrastały oko, pozostawiłbym jedna łzę, spływającą z spojówki i krystaliczna, tak by stanowiła jedynie bump element kwiata. Poza tym sama róża która stanowi tu imho centrum pracy i jej emocji ginie gdzies w tym kawałku twarzy, wygląda to jak źle przyszyta łatka i zabija gdzies przesłanie. Samo oczko wyszło Ci fajnie, jednak jego otoczenie budowałbym juz jedynie z płatków. No fajny tez pomysł by kwiat wyrastał z dłoni, ale imho nie w ten sposób bo kojarzy mi sie to raczej z naroślem niz cześcią dłoni. Zdeformowałbym palce, nadał troszkę secesyjny charakter i nagiął ich strukturę tak by stanowiły jedynie podłoże dla róży, niech ona pochłania elementy ludzkie w swym wdzięku, majestacie i szaleńczym smutku... Heh ale co ja tam moge wiedziec, na szczeście sie nie znam [lol2] Pozdrawiam i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 Łoł niesamowity pomysł i już za samo to olbrzymie gratulacje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WavaMiva Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 no tiger dobry pomysl! Ciekwaie by było gdyby palce przeradzały się w takie dzikie pnącza które łaczyły by się w jedną łodygę. Koniecznie zmień sposob połączenia oka z kwiatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi