Napisano 26 Wrzesień 200618 l witam prosze o ocene mojej nowej strony www.element-ds.com dzieki pozdrawiam
Napisano 26 Wrzesień 200618 l trochę to za bardzo przeładowane animacją, poza tym nie lubię jak strona pół-godziny się wczytuje.
Napisano 26 Wrzesień 200618 l no meczą mnie te dzwieki i nie wiem czemu nie chcą sie wyłączyć, wszystko miło wygląda, nawigacja w miare ok bo te kropeczki przy wyborze prac sa dziwne i nie wiem po co i jak dla mnie troche za duzo efektów bo ja lubie minimalizm :P Ogólnie ok. Pozdro ...
Napisano 28 Wrzesień 200618 l A dla mnie gitara ;] Widac, ze miales opracowany projekt calej strony. Ladnie Ci wyszlo, chociaz mozna sie zagubic w tym wszystkim :D Jedyne co bym zmienil to dzwiek. Faktycznie denerwuje. Pozdrawiam
Napisano 28 Wrzesień 200618 l Nawet ladnie, ale jak powyzej - dzwiek denerwuje. Troche industrialowy jest, a na stronie raczej takiego stylu nie masz ;>
Napisano 29 Wrzesień 200618 l j.w. +nie podoba mi się galeria... te kropki.. (przy 1600/1200 jest to ciut małe.. i w sumie to nie wiem... czy obejrzałem wszystkie grafiki... bo można się pogubić ) No i ogólnie nie przepadam za całkowitym flash... Mimo wszystko nie jest źle ;) pozdrawiam
Napisano 29 Wrzesień 200618 l Rewelacja. Pomysłowe, ze smakiem. To online'owe portfolio więc ma być pokazem umiejętności już samo w sobie. Minimalizm to się przydaje na google.com ale z pewnością nie w portfolio. Rzeczywiście, czas ładowania menu trochę przydługi, może lepiej rozbić to ładowanie na etapy?
Napisano 11 Październik 200618 l Przydługo sie ładuje i obsługa jest dość problematyczna. Natomiast graficznie bardzo ładne ;]
Napisano 12 Październik 200618 l Dla mnie stronka jest wypas wcale nie przeładowana jest ok tylko dał bym jeszcze ze 2 kolorki bo za niebiesko i czasami nie czytelnie przez to :) Edit :P Bo nie dałem oceny 5/6 Czekam na następny projekt żeby wystawić 6/6 [CUKIERO] :P Jak napisał Maceo Jesteś "Pro" :)
Napisano 12 Październik 200618 l Strona sama w sobie jest ładna , animacje dają radę ALE: -te niebieskie gumy airwaves w tle nie wyglądają za dobrze -musisz wynaleźć taki patent żeby Twoje obrazki można było zobaczyć w lepszej rozdziałce niż jakieś 4xx :P Pozdrawiam.
Napisano 13 Październik 200618 l To jedna z fajniejszych stron prezentowanych na tym forum. Ja byłbym zadowolony z rezultatu takiego. Nie jest to nic odkryczego i nowoczesnego (powiem, że jest wtórna) ale jest bardzo przyjemna i spójna. Wygląda bardzo pro i nie wstyd ją pokazywać 7/10