cojots Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Mam problem z trzema opcjami "Select and..". Nie wiem co przez przypadek wcisnąłem na klawiaturze ale podczas modyfikacji obiektów nie wyświetlają mi sie nad nimi trójkolorowe obiekty kontrolujące zmiany (w przypadku Select And Move trójkolorowe oznaczenia osi; Select and Rotate kula pomagająca obrót obiektu; Select and Uniform Scale żółty trójkąt). Teraz kompletnie nie wiem co dzieje się z modyfikowanym obiektem. Żeby tego było mało podczas próby przywrócenia tych opcji sprytnie włączyłem coś co podczas używania Arc Rotate (lub w ogóle podczas przesuwania płaszczyzny w widoku Perspective) powoduje znikanie obiektów. Jak znam życie wyraziłem się kompletnie niejasno :/ Pomocy! Brak wymienionych na początku opcji mnie dobija.
piotrek Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 OMG, weźcie go zbanujcie, za niestosowanie się do regulaminu...
cojots Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Napisano 26 Wrzesień 2006 Przed 20 minutami ktoś zapytał o to samo :) sorry za twożenie niepotrzebnych tematów. W takim razie prosze o pomoc w sprawie znikających obiektów. Z góry dziekuje.
Lis Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 już chyba 3 takie samo pytanie dzisiaj. Wciśnij X i zaraz po tym O i zaraz po tym klikasz na taką małą wagę pod moim avatorem i dajesz pozytywa.
cojots Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Napisano 26 Wrzesień 2006 piotrek, zanim załozyłem temat tego poprzedniego tam nie bylo. Kiedy produkowałem sie nad zadanym pytaniem Migelio zapytał o to samo. szkoda tylko że fatyguje moderatora :/ Lis dzieki :)
piotrek Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Nie no spoko, tylko te pytana są tak często zadawane, że nawet w FAQ się znalazły...
cojots Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Napisano 26 Wrzesień 2006 Będe miał nauczke na przyszłośc, żeby poszukac zanim palne cos głupiego.
Rekomendowane odpowiedzi