Napisano 7 Październik 200618 l Hej - to znowu ja i znowu moje dziwne pytania :) czy jest jakis sposób - bez zaglądania w soe czytany plik do tempa ? tj urce htmla aby sprawdzic (moze jakis app) skad jest aktualnie sciagany plik do tempa - albo cos w stylu - co jest aktualnie sciagane na pc - chodzi mi o czytanie filmikow do tempa - z stron takich jak youtube itp - wiem ze sa na to sposoby ale chce poznac inną metode - skoro otwierajac strone plik jest czytany w htmlu (flv) i pojawia sie w tempie to musi byc jakis posób aby sprawdzic skad jest on pobierany w danej chwili - jesli ktos rozumie o czym pisze :] ktosjuz o tym myslał ? pozdrawiam.
Napisano 7 Październik 200618 l firefox + videodownloader chyba pokazuje, ale glowy nie dam uciac ;) innej motody raczej nie znam, pozatym kazda przegladarka ma chyba swoj katalog , w nim plik jest uzywany tak samo jak rarowy plik podczas podgladu, jak masz podglad jest + read only jak wylaczasz sajta odrazu plik z tempa jest kasowany , chyba ze w tym czasie robisz cos z plikiem moze w te strone bardziej ;D
Napisano 7 Październik 200618 l Autor ok - ale ja napisałem o tym - nie interesują mnie inne sposoby pozyskiwania bo te znam - javimoya.com postowałem w Rzeczach.I.. pare miesiecy temu - zresztą to to samo co keepvid.com , video downloadera tez znam z mozilli bo znalazłem go tutaj w tym poradniku http://www.idg.pl/news/98529.html ale nie interesuje mnie to - chodzi tutaj bardziej o technologie niz o chec pozyskania filmiku - poprostu jestem zdania że skoro film się czyta do tempa to musi byc sposób aby zobaczyc co dana przeglądarka w danej chwili sciaga...tak mi sie wydaje.
Napisano 8 Październik 200618 l http://javimoya.com/blog/youtube_en.php ;p kocham cie i chce miec z toba pokemony :D
Napisano 8 Październik 200618 l hindus: może być ciężko z tym o czym mówisz bo to wymaga dość powaznej ingerencji w kod przeglądarki. Dlaczego? A no dlatego, że jak zauważyłeś przeglądarka zmienia nazwy plików zapisując je do katalogu TEMP co za tym idzie program, który miałby Tobie mówić co przeglądarka zapisuje bądź odczytuje z TEMP-a, musiałby "dekodowac te nazwy", tym samym musiałby być bardzo zagnieżdżony w strukturę samej przeglądarki. No chyba, że wszystko jest prostsze niż się wydaje.