Napisano 8 Pa藕dziernik 200618 l Witam. mozecie ocenic ta stronke: wiem, ze nie jest na wysokim poziomie, ale to dlatego, ze w sumie pierwszy raz to robie :P Mi osobiscie nie podoba sie logo i napis obok niego (zbyt plasko i jakos taki... hmm.. nie umie tego ujac w slowa, ale chodzi o to, ze nie bardzo mi lezy, choc kolor i loga i napisu musi pozostac bez zmian). Czekam na jakies konstruktywne komentarze i uwagi. Zupelnie nie znam sie na grafice, wiec moze znalazlaby sie osoba, ktora w wolnej chwili zechcialaby mi pomoc z tym wszystkim? Stronka nie jest duza, a jej oprawa graficzna nie wymaga wiele pracy, ale to niestety nie moja dzialka :( Nie piszcie postow w stulu: stronka do dupy, tylko jesli chcecie pomoc to napiszcie co byscie zmienili. Pozdrawiam i z gory dzieki :) 聽 Adres: http://baumi.webd.pl/brokat/index.php 聽 P.S. Tresci jeszcze nie ma, mam na mysli sam konspekt strony.
Napisano 8 Pa藕dziernik 200618 l Stronka jest do du... xD Dobra, teraz powa偶nie. Zmieni艂bym czcionk臋 pod napisem Brokat bo nie pasuje stylem do modernistycznego wygl膮da layoutu. Napisy na przyciskach menu wyjustowa艂bym do lewej kraw臋dzi, r贸wne odleg艂o艣ci od tcyh strza艂ko-kwadracik贸w. Poza tym wygl膮da to schludnie.
Napisano 8 Pa藕dziernik 200618 l Autor proponujesz bardziej prost膮 czcionke pod napisem? A co do przyciskow, to by艂y wyjustowane do lewej (przynajmniej w FF :P). Po odpaleniu IE juz tak nie jest. Dzieki, zaraz poprawie. A co powiesz o samym napisie BROKAT, oraz o tym szarym tle na okolo? Uwazasz ze moze tak zostac? 聽 Co do jakosci to postaram sie ja poprawic do jutra :) 聽 //EDIT: Wyr贸wnanie poprawione :)
Napisano 8 Pa藕dziernik 200618 l No szkoda, 偶e sobie wymy艣lili logo z niebieskim napisem :/ Nie jestem entuzjast膮 seledynk贸w a ju偶 z pewno艣ci膮 nie w po艂膮czeniu z takim niebieskim jednak nie wygl膮da to 藕le. Mo偶e pobaw si臋 jeszcze odcieniami tych kolor贸w. Co do tego szarego to chyba do艣膰 dobrze si臋 neutralizuje.
Napisano 8 Pa藕dziernik 200618 l Autor Moze z tymi kolorami to macie racje. Jutro to zmienie i zobacze jak wyglada. Dzis juz nie dam rady bo zaraz musze wychodzic. Co do laski i globusu to wg. mnie bez tego bylo by tam strasznie pusto i stronka by odrzucala. Co do kolorow to moze macie jakies propozycje? Jak juz wczesniej wspomnialem - moj zmysl graficzny jest na bardzo niskim poziomie :(
Napisano 8 Pa藕dziernik 200618 l Master Kie艂baster: nie wiem czy my ogl膮dali艣my ten sam layout ale ten, kt贸ry ja widzia艂em, bez laski i globusa jest niczym.
Napisano 8 Pa藕dziernik 200618 l Co do loga to radzi艂bym zapisa膰 w innym formacie, bo mnie np ra偶膮 pixele kt贸re tworzy jpeg. Lepiej zapisz w gifie.
Napisano 9 Pa藕dziernik 200618 l w jpg daj wi臋ksz膮 jako艣膰 np 8 bo teraz to jest kpina, wida膰 a偶 pixeloze przy kraw臋dziach! 聽 proponuje zmieni膰 przede wszystkim rozmiar oraz kr贸j czcionki w tym logo! zmniejsz o conajmniej po艂owe wielko艣膰 a sam kr贸j wybierz jaki艣 bardziej subtelniejszy co by pasowa艂 do tej kozy i globusa ;-) 聽 jak na piewrsz膮 strone to wida膰 偶e masz talent jednak musisz go rozbudowa膰
Napisano 9 Pa藕dziernik 200618 l Autor co do jakosci to na pewno zmienie, tyle, ze przy jakosci 8 kazdy z kawalkow tego loga zajmuje ok. 20kB :( Czcionke tez poprawie, dzieki za opinie :)
Napisano 9 Pa藕dziernik 200618 l niez艂y design :). przypomina mi pocz膮tek lat 90. i ta nazwa: brokat - jak tanie wino. Mo偶e to przez te czcionki? kolory te偶 nie zachwycaj膮.
Napisano 10 Pa藕dziernik 200618 l co do jakosci to na pewno zmienie, tyle, ze przy jakosci 8 kazdy z kawalkow tego loga zajmuje ok. 20kB :( Czcionke tez poprawie, dzieki za opinie :) 聽 je艣li u偶ywasz photoshopa to zabaw si臋 opcj膮 Save to web - gwarantuje dobr膮 jako艣膰 przy ma艂ych plikach wynikowych
Napisano 10 Pa藕dziernik 200618 l Autor Pixeloza wyeliminowana i czcionka tekstu pod logiem tez zmieniona. Co jeszcze warto ulepszyc? Siwy, co do nazwy nic na to nie poradze :P Co do kolorow, to jakie bys polecil? Stronka ogolnie ma byc malo skomplikowana i bardzo przystepna. Moze podrzucilbys jakis layaut'cik, ktory bylby lepszy :P
Napisano 10 Pa藕dziernik 200618 l popracuj nad kolorami i postaraj sie zeby to bylo wszystko bardziej oplywolwe.Duzo jest stron kanciastych i wogole..
Napisano 10 Pa藕dziernik 200618 l Autor fotke babki i globus znalazlem w necie. Ja totalnie nie znam sie na grafice. Jesli chcesz to mozesz pomoc. Niestety kasy nie moge zaoferowac, poniewaz sam nic za to nie biore bo to dla rodzicow dziewczyny. Jesli masz jakies pomysly, to chetnie zobacze. Ja to po prostu robie po raz pierwszy :)
Napisano 10 Pa藕dziernik 200618 l Zmie艅 ten og贸rkowy pod logiem i przyciskami na jaki艣 totalnie inny kolor. Zamiast laski wrzu膰 jakie艣 mazy mo偶e...
Napisano 10 Pa藕dziernik 200618 l Autor rozdzielilem menu i pole informacyjne, tak, ze jest teraz wiecej kr膮g艂o艣ci. Co do babki to chcialbym ja zostawic z tego wzgledu, ze wg mnie wyglada profesjonalnie, a co za tym idzie potencjalny klient moze miec takie wrazenie o firmie. Co do kolorow to postaram sie jak najszybciej zmienic... zastanawiam sie tylko na jaki. Nie che zeby stronka byla za ciemna, ale jednoczesnie nie moze tez bic po oczach :) Pomysle... 聽 Co powiecie na taki kolor (na razie zmienione tylko na gorze): http://baumi.webd.pl/brokat2/index.php Uciekla mi jeszcze do gory nazwa firmy, ale to sie jeszcze poprawi :P
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto