Napisano 10 Październik 200618 l [/b]Witam. Pierwasza garść zdjęć z Autumn Airshow in Duxford... [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] ...tutaj pozwoliłem sobie ostro zaingerować PS-em (bardziej "tapetka" niż zdjęcie ale co tam...) [ 5 ] ... pan pilot też leciutko pod PS-em...
Napisano 10 Październik 200618 l całkiem nieźle :) udane polowanie miałes jak widzę. pilota poproszę w oryginale jeśli można :] Pozdrawiam
Napisano 12 Październik 200618 l Autor ... pilota poproszę w oryginale jeśli można :] ..proszę bardzo:-) http://img62.imageshack.us/img62/717/duxford033fp5.jpg Dziękuję wszystkim za opinie i komentarze.( już nie mogę doczekać się ...maja 2007 czyli do następnego airshow ) Kolejna garść fotek... [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] Wiem, że wątek nazwałem "Samoloty" ale nie mogłem sie oprzeć:-) Akrobacje kolosa! [ 9 ]...też "pomychrane" PS-em
Napisano 5 Listopad 200618 l Autor ...dzieki. Dodam jeszcze takie. Wiem, że dużo PS-a ale ja już tak mam :-) [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ]
Napisano 5 Listopad 200618 l śliczne fotki, jaki sprzętem cyknięte i z jakiego punktu, skoro niektóre wydają się cyknięte z wysokości lecącego samolotu
Napisano 5 Listopad 200618 l fotki klasa! niesamowite ujęcia! albo latałeś pomiędzy nimi albo miałeś solidny tele :) ... albo masz talent do montażu w PSie ;) Pozdrawiam
Napisano 5 Listopad 200618 l powiem tak, byłem wielce nieufny co do twoich zdjęć ale popatrzyłem na twoje prace na http://www.fotoexpert.pl i widzę że wiesz o co tu chodzi pozdrawiam.
Napisano 5 Listopad 200618 l Autor ... albo latałeś pomiędzy nimi albo miałeś solidny tele :) ... albo masz talent do montażu w PSie ;) Pozdrawiam Dzieki. Co do mojego tele to niestety nie jest taki "solidny" - Sigma 70-300 F4-5,6 APO DG MACRO. Ale widziałem tam ludzi z solidnymi tele:-) Na przykład TEN PAN miał fajne tele... A już wogóle to fajnie byłoby mieć Canona z "L" w nazwie np: 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM... ech pomarzyć można... W PS-ie nic nie było montowane. Tylko zabawa z kolorami i wyostrzaniem. Większość z tych zdjęć to oczywiście Crop-y bo 300mm to trochę jednak mało... pikSar - jak mnie tam znalazłeś?:D ... wrzucasz tam jakieś swoje fotki?
Napisano 4 Luty 200718 l Wyśmienite zdjęcia, też jestem ciekaw punktu z którego je wykonywałeś, wydaje się być wysoki :)
Napisano 8 Luty 200718 l super zdjęcia, najlepsze IMO nr 6 i 9. Nie przesadzone z photoshopem, jednym slowem wszytsko tak jak ma byc
Napisano 9 Lipiec 200717 l Autor Witam ponownie. Wróciłem właśnie (wczoraj) z kolejnego Air Show... Flying Legends. Oj warto było... (na szczęście dopisała pogoda:-) No to kilka pierwszych z nowej serii: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] wszystkie lekko pod PS-em...
Napisano 9 Lipiec 200717 l z pierwszych urzekla mnie szczegolnie dwojka. naprawde swietne foty, choc niektore po przerobieniu wygladaja jak dobrze zrobiona grafika komputerowa :P
Napisano 11 Lipiec 200717 l Autor ... Dalej trzaskane Sigmą? Niestety tak. Rezultatem jest duży procent "odpadów".Sigma jest niestety za wolna. Duuuużo za wolna. No i efektem jest piękne mydlane rozmycie... Nie polecam Sigmy na takie imprezy. No ale jak się nie ma co się lubi....
Napisano 24 Wrzesień 200717 l Autor Czas odświeżyć wątek i wpuścić trochę "tlenu". Garść fotek z pokazów w Duxford i z Old Warden [ Bristol F2.b] [ Triplane ] [ Westland Lysander ]
Napisano 24 Wrzesień 200717 l Zdjęcia super, ale powiedz z jakiej perspektywy je robiłeś. Niektóre wyglądają na niemożliwe do zrobienia z ziemi.
Napisano 24 Wrzesień 200717 l Autor wszystkie z ziemi. Perspektywa bywa myląca kiedy obetnie się horyzont (a samoloty latały dość nisko)
Napisano 16 Listopad 200717 l Autor dzięki. W takim razie jeszcze kilka... Spitfire... F-16 Avro 504 Triplane
Napisano 13 Grudzień 200717 l heh aż łezka w oku się kręci, na widok takich fotek ;) . . . //Pozdr. 5*