Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Znowu Ty?;D ...ale teraz mi się nie podoba, ha;D Podłogę z drugiego, daj do pierwszego, wymień kwiatka, albo postaw coś roślinnego na podłodze a la drzewko, lampki nie wiem dlaczego, ale wkurzają mnie swoją formą...;p Poduszki świetnie wyszły, łóżko pościeliłeś wręcz rodem z amerykańskiego hotelu (polskich standardów nie znam;p) Cokolik - fajny szczegół, niby pierdoła, a dopełnia. Światło ogólne tworzy fajny intymny klimat, choć mogło by być jeszcze subtelniej. Światła nad łóżkiem moim zdaniem trochę za mocne, zmień żarówki, bo spalisz transformator;D

Edit:

Co to za tekstura na drzwiach (szafy?)...? Szkło 'mleczne'?

Napisano
Znowu Ty?;D ...ale teraz mi się nie podoba, ha;D Podłogę z drugiego, daj do pierwszego, wymień kwiatka, albo postaw coś roślinnego na podłodze a la drzewko, lampki nie wiem dlaczego, ale wkurzają mnie swoją formą...;p Poduszki świetnie wyszły, łóżko pościeliłeś wręcz rodem z amerykańskiego hotelu (polskich standardów nie znam;p) Cokolik - fajny szczegół, niby pierdoła, a dopełnia. Światło ogólne tworzy fajny intymny klimat, choć mogło by być jeszcze subtelniej. Światła nad łóżkiem moim zdaniem trochę za mocne, zmień żarówki, bo spalisz transformator;D

Edit:

Co to za tekstura na drzwiach (szafy?)...? Szkło 'mleczne'?

Obawiam sie ze twoje "żądania" nie zostaną spelnione... Co innego jak bedziesz naszym klientem ;)

pozdr.

Napisano

I w tym rzecz Liber...;D W sypialni ma się mieć ochotę na coś więcej;D

Mariusz W...phi, ani odrobinę dobrej woli;P Poza tym, że wolałbyś kaskę;D

Napisano

Witam Mariusz:) Praca ogolnie fajna choc nie powala jak poprzednie:( Rozumiem, ze czas nie pozwala na wiecej zabawy. Pierwsza wersja jest ladniejsza od drugiej i jak wczesniej wspomniano podłogi do wzajemnej wymiany;) Kwiatek troche mi jakos nie pasuje do kompozycji. Pozdrawiam i do nastepnego:)

Napisano

fajnie, tylko jak dla mnie troszeczke za intensywne kolory, ale to pewnie dlatego ze sam mam z tym problem to swiruje, fajnie, nieczepiam sie materialow bo niema czego, wykonales zadanie, punkt dla Ciebie

Napisano

na pierwszym renderze to płytki położone są ?? tak w sypialni, prosto z cieplusiego łóżeczka na zimną posadzkę brrrrry :)

a pozatym to proporcje jakieś dziwne - zakładając że łóżko ma jakieś max 180 cm. szerokości to tak na oko wychodzi płytka 80x80 takich jeszcze nie widziałem.

2 stanowczo lepszy - fajny materiał na szafie światło ok. no i ta podłoga zmieniona - ten mi sie podoba

Napisano

Witam wszystkich

dzieki za komentarze ;)

na pierwszym renderze to płytki położone są ?? tak w sypialni, prosto z cieplusiego łóżeczka na zimną posadzkę brrrrry :)

a pozatym to proporcje jakieś dziwne - zakładając że łóżko ma jakieś max 180 cm. szerokości to tak na oko wychodzi płytka 80x80 takich jeszcze nie widziałem.

2 stanowczo lepszy - fajny materiał na szafie światło ok. no i ta podłoga zmieniona - ten mi sie podoba

Plytki w sypialni - wiadomo- kwestia gustu a nawet indywidualnych preferencji . Ktos moze lubic ktos inny nie :)Zimne niekoniecznie - jesli ogrzewanie podlogowe :) Co do wielkości to duzo sie nie pomyliles - taka plytka ma 60 x60 cm

pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności