Mariusz W Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Witam ponownie Nowa sypialnia Z gory dzieki za kometarze ;)
steve_loopez Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Ładnie, pierwsza wersja mi sie bardziej podoba:)
maczuga Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 a mi druga :) fajne światła. to IES?
tweety Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 druga wersja imo przyjemniejsza. czemu tak pusto? żadnych narzut na łózku? dywaników etc?
Kuciel Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 troszke dziwnie oswietlone :/ takie ie naturalne jak by pokoj lewitowal :*
Touch Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Znowu Ty?;D ...ale teraz mi się nie podoba, ha;D Podłogę z drugiego, daj do pierwszego, wymień kwiatka, albo postaw coś roślinnego na podłodze a la drzewko, lampki nie wiem dlaczego, ale wkurzają mnie swoją formą...;p Poduszki świetnie wyszły, łóżko pościeliłeś wręcz rodem z amerykańskiego hotelu (polskich standardów nie znam;p) Cokolik - fajny szczegół, niby pierdoła, a dopełnia. Światło ogólne tworzy fajny intymny klimat, choć mogło by być jeszcze subtelniej. Światła nad łóżkiem moim zdaniem trochę za mocne, zmień żarówki, bo spalisz transformator;D Edit: Co to za tekstura na drzwiach (szafy?)...? Szkło 'mleczne'?
Mariusz W Napisano 10 Październik 2006 Autor Napisano 10 Październik 2006 Znowu Ty?;D ...ale teraz mi się nie podoba, ha;D Podłogę z drugiego, daj do pierwszego, wymień kwiatka, albo postaw coś roślinnego na podłodze a la drzewko, lampki nie wiem dlaczego, ale wkurzają mnie swoją formą...;p Poduszki świetnie wyszły, łóżko pościeliłeś wręcz rodem z amerykańskiego hotelu (polskich standardów nie znam;p) Cokolik - fajny szczegół, niby pierdoła, a dopełnia. Światło ogólne tworzy fajny intymny klimat, choć mogło by być jeszcze subtelniej. Światła nad łóżkiem moim zdaniem trochę za mocne, zmień żarówki, bo spalisz transformator;D Edit: Co to za tekstura na drzwiach (szafy?)...? Szkło 'mleczne'? Obawiam sie ze twoje "żądania" nie zostaną spelnione... Co innego jak bedziesz naszym klientem ;) pozdr.
hkropinski Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 moze być choc pierwsza wersja troche nieprzemyslana:/ noo i z rendera tez moznaby wyciagnac nieco wiecej, pozdr
Liber Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Jak zwykle bardzo cieplutko, aż chce się spać w takiej sypialni:)
Touch Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 I w tym rzecz Liber...;D W sypialni ma się mieć ochotę na coś więcej;D Mariusz W...phi, ani odrobinę dobrej woli;P Poza tym, że wolałbyś kaskę;D
Zbychowaty Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Witam Mariusz:) Praca ogolnie fajna choc nie powala jak poprzednie:( Rozumiem, ze czas nie pozwala na wiecej zabawy. Pierwsza wersja jest ladniejsza od drugiej i jak wczesniej wspomniano podłogi do wzajemnej wymiany;) Kwiatek troche mi jakos nie pasuje do kompozycji. Pozdrawiam i do nastepnego:)
drem Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 MI SIE PODOBA:D oswietlenie tez jest dobre tylko zeczywiscie tekstura poscieli taka sobie.
Gość Deler Napisano 12 Październik 2006 Napisano 12 Październik 2006 fajnie, tylko jak dla mnie troszeczke za intensywne kolory, ale to pewnie dlatego ze sam mam z tym problem to swiruje, fajnie, nieczepiam sie materialow bo niema czego, wykonales zadanie, punkt dla Ciebie
Piun Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 na pierwszym renderze to płytki położone są ?? tak w sypialni, prosto z cieplusiego łóżeczka na zimną posadzkę brrrrry :) a pozatym to proporcje jakieś dziwne - zakładając że łóżko ma jakieś max 180 cm. szerokości to tak na oko wychodzi płytka 80x80 takich jeszcze nie widziałem. 2 stanowczo lepszy - fajny materiał na szafie światło ok. no i ta podłoga zmieniona - ten mi sie podoba
Touch Napisano 13 Październik 2006 Napisano 13 Październik 2006 Piun... na podłodze jest drewno, nie ceramika;)
Mariusz W Napisano 14 Październik 2006 Autor Napisano 14 Październik 2006 Witam wszystkich dzieki za komentarze ;) na pierwszym renderze to płytki położone są ?? tak w sypialni, prosto z cieplusiego łóżeczka na zimną posadzkę brrrrry :) a pozatym to proporcje jakieś dziwne - zakładając że łóżko ma jakieś max 180 cm. szerokości to tak na oko wychodzi płytka 80x80 takich jeszcze nie widziałem. 2 stanowczo lepszy - fajny materiał na szafie światło ok. no i ta podłoga zmieniona - ten mi sie podoba Plytki w sypialni - wiadomo- kwestia gustu a nawet indywidualnych preferencji . Ktos moze lubic ktos inny nie :)Zimne niekoniecznie - jesli ogrzewanie podlogowe :) Co do wielkości to duzo sie nie pomyliles - taka plytka ma 60 x60 cm pozdrawiam
!Ewert Napisano 14 Październik 2006 Napisano 14 Październik 2006 przyjemnie jak dal mnie;] pusto troche ale łądnie;]
Rekomendowane odpowiedzi